TURHAN MI ÖZTÜRK MÜ?

TURHAN MI ÖZTÜRK MÜ?

Serinhisar’ın ittifak adayının kim olacağı hala açıklanmadı. Kulislerdeki çalışmalar ise tüm hızıyla devam ediyor.

Ak Parti ve MHP’nin Denizli’de ittifak olacağına dair açıklamalarının ardından süren ilçe adaylarının belirlenmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

 

MHP’nin aday çıkarmayarak Ak Parti’ye ‘jest’ yaptığı illerden biri olan Denizli’de Osman Zolan, ittifakın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmıştı. İlçelerde ise karmaşa hala devam ediyor.

 

Öte yandan kulislerde dolaşan iddialara göre Ak Parti ve MHP’nin, üç ilçede MHP adayının diğer ilçelerde de Ak Parti adaylarının desteklenmesi hususunda görüş birliğine vardığı yoğunca dillendirilmeye başladı.
Bu ilçelerden MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın bulunduğu Çal ilçesinin MHP’ye bırakılma konusuna kesin gözüyle bakılırken, diğer ilçeler için hala bir muamma söz konusu.

 

MHP’nin ısrarla istediği diğer iki ilçenin ise Serinhisar ve Buldan olduğu düşünülüyor.
Yine kulislerde dolaşan iddialara göre MHP’nin olmazsa olmazı Serinhisar. Halil Öztürk’ün Serinhisar’dan ittifak adayı olması için büyük uğraş verdikleri ifade ediliyor.

 

Ak Parti tarafında da Şeref Turhan’ın ismi ön planda gözüküyor.
Konu hakkında görüşlerine başvurduğumuz Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, net bir isim vermekten kaçınırken, şu ifadeleri kullandı: “Serinhisar’da ittifak adayının hangi partiden olacağı henüz kesin değil. Biz görüşümüzü genel merkeze ilettik. Büyük ihtimalle Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan isimleri açıklayacak.”
Genel merkeze hangi ismin verildiği konusundaki ısrarlı sorularımızı yanıtsız bırakan Şahin Tin, küçük bir tiyo vermeyi ise ihmal etmedi; “İsim aday adaylığı başvurusu yapan arkadaşlarımızın içinden.”

 

Bu ismin çok büyük olasılıkla Şeref Turhan olduğu yine kulis bilgileri arasında yer aldı.

 

Cumhur İttifakı ilçe adaylarının bu hafta sonuna kadar açıklanması bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: TURHAN MI ÖZTÜRK MÜ?
  • Pazar 32.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 22 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 21.8 ° / 9 ° Güneşli