SU KESİNTİSİ BİZİM SORUMLULUĞUMUZ DEĞİL

SU KESİNTİSİ BİZİM SORUMLULUĞUMUZ DEĞİL

Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, 'Su kesintisi bizim sorumluluğumuz değil' dedi.

“Arife gününde baş gösteren ve bayramın ilk günü had safhaya ulaşan su kesintisinin sorumlusu biz değiliz” diye açıklamada bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, “Perşembenin gelişi Çarşambandan bellidir. Hal böyle iken tedbir alınmazsa yaşananlar sürpriz olmaz” dedi ve konuyla ilgili şu bilgileri paylaştı;

 

“Herkesin bildiği gibi içme suyu şebekesi, depolar, isale hattı, arıza, tamirat hizmetleri Denizli DESKİ Genel Müdürlüğü'ne aittir. Bizim bu olumsuzlukta bir derhimiz yoktur. Günler öncesinden tedbir alınması gerekirdi. Kaynaklar, su şebekeleri, havzalar kontrol edilmesi lazımdı. Çöken kuyuların bakımı ve onarımı yapılmalıydı. Ne bileyim kaçaklar kontrol altına alınması gerekirdi diye düşünüyorum” dedi.
“Suların tamamen kesilmesinden sonra yüzlerce telefona cevap vermek zorunda kaldım” diye sözlerine devam eden Hüseyin Gemi, “Çaresizlik kadar kötü bir şey yok. Elimizden gelen bir şeyde yok. İlçe halkını mecburen DESKİ'ye yönlendirdik. Neticede bizim çözeceğimiz bir problem değildi” dedi. 

 

Serinhisar'ın Sesi Gazetesi Özel haberidir. Kaynak göstermeden kullanılamaz.

 



  • Pazar 32.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 22 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 21.8 ° / 9 ° Güneşli