SERİNHİSARSPOR NEFES ALDI

SERİNHİSARSPOR NEFES ALDI

Serinhisarspor’da Teknik Direktör Mustafa Ali Gözlükaya ve ekibiyle yolların ayrılmasından sonra Altyapı Sorumlusu Aydın Aşkın ile yoluna devam eden Serinhisarspor, Kepez engelini aşmasını bildi. 

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’in 17. Haftasında Serinhisar Atatürk Stadyumunda oynanan müsabakaya Altyapı Sorumlusu Aydın Aşkın, gözetiminde çıkan Serinhisarspor, karşılaşmaya oldukça etkili başlarken, Kepez Belediyespor’un gol yollarındaki arayışı sonuçsuz kaldı. Maç boyunca oyun hâkimiyetini elinde tutan kırmızı-beyazlı ekibin İranlı orta saha oyuncusu Ebrahim Abednejad, 38. dakikada rakip ceza sahası gerisinde topla buluştu. Topla buluşan oyuncunun, sert bir vuruşla topu kaleye göndermesiyle Serinhisarspor’u 1-0 öne geçirirken, kendisinin ligdeki ilk golünü atmış oldu. İlk yarı 1-0 Serinhisarspor üstünlüğü ile biterken, 60. dakikada sağ kanattan hücuma çıkan İbrahim Kongur’un ‘al da at’ dercesine verdiği pasta topu boş kaleye yuvarlayan Hüseyin Ateş’in golüyle skoru 2-0’a getirdi ve Serinhisarspor’un hanesine 3 puan daha yazdırdı. Ligde 23 puan ile 7. Sırada bulunan ve sırasını haftalardır koruyan Serinhisarspor, ligin 18. haftasında Isparta’da Isparta Davrazspor ile zorlu bir müsabakaya çıkacak.

 

Öte yandan teknik direktör konusunda arayışlarını sürdüren Serinhisarspor’da yeni bir isimle anlaşılıncaya kadar Altyapı Sorumlusu Aydın Aşkın ile yola devam edileceği öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: SERİNHİSARSPOR NEFES ALDI
  • Pazar 32.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 22 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 21.8 ° / 9 ° Güneşli