Tarih: 21.12.2018 15:25

SERİNHİSARSPOR'DA RIZA ÇAYLI BAŞKANLIĞA GETİRİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Yaklaşık 3 yıldan bu yana Serinhisarspor Kulüp Başkanı olarak görev yapan Şükrü Averi, görevinden istifa etti. Olağanüstü toplanan yönetim kurulu üyeleri Avukat Rıza Çaylı'yı kulüp başkanlığına getirdi.

 

Kamuoyunun beklentisi ve yönetim kurulu üyelerinin teveccühü ile bu görevi kabul ettiğini söyleyen Serinhisarspor'un çiçeği burnunda yeni başkanı Avukat Rıza Çaylı, “Allah utandırmasın. İnşallah hep beraber güzel işlere imza atarız. Kulüp olarak hedeflerimizi yakalarız” dedi ve gelişmeleri şöyle paylaştı;

 

“İlk yarı maçlarımız bitti, şu arada dinlenme dönemi başladı. Şükrü Averi başkanımızın görevi bırakma kararını saygıyla karşıladık. Çünkü 3 yıldan bu yana Serinhisarspor'a herkesin malumu üzerine büyük hizmetlerde bulundu. Hiçbir karşılık beklemeden özveriyle çalıştı, çabaladı. Yorulduğunu beyan etti ve bizlerden izin istedi.

 

Hafta boyunca müteakip seferler, toplantı yaptık. Üyelerimizin görüşlerini masaya yatırdık. Önceki gün konu netleşti ve kulüp başkanı olarak görevimi devam ettirmem istendi” diyen Serinhisarspor Kulüp Başkanı Avukat Rıza Çaylı, sözlerine şöyle devam etti, “Önümüzdeki süreçte ne olacak hep beraber göreceğiz. Şu anda mevcut yönetim kurulumuz görevine devam etmektedir. Şükrü Averi kardeşimiz de yönetim kurulu üyesi sıfatıyla aramızda olmaya devam edecek. Diğer üyelerimiz arasında bir değişiklik söz konusu olabilir. Serinhisarsporumuza can-ı gönülden hizmet etmek isteyen yeni arkadaşlarımız yükümüzü hafifletmek adına görev alabilir. Bakalım neler olacak bende merak içindeyim. Bu onurlu görevi şahsıma layık görenlere teşekkür ediyorum. Netice de Serinhisarspor hepimizin ortak değeridir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —