SERİNHİSARSPOR'DA FEDA DÖNEMİ

SERİNHİSARSPOR

ZOR GÜNDE #ORADAYDIM

İlçemizin tek futbol kulübü statüsündeki Serinhisarspor'a maddi destek sağlamak amacıyla bilet kampanyası düzenlendi. “Hatıra Bileti” adı altında bastırılan biletlerin dağıtımının başlandığını belirten Kulüp Başkanı Rıza Çaylı, “Yönetim Kurulu Üyelerimiz, altyapı antrenörlerimiz ve oluşuma destek veren gönüllü arkadaşlarımızın desteğiyle Serinhisar ilçe merkezinin yanında Denizli'de ikamet eden hemşerilerimize bizzat ziyaret etmeye başladık.

 

Tanesi 20 TL'den satışa sunulan biletlere yoğun ilgi gösteren sporseverlerimize şimdiden teşekkürlerimizi sunuyorum. Takımına sırt çevirmeyip her şartta Serinhisarspor Kulübüne destek vermekten çekinmeyen kırmızı-beyaz sevdalıların nişanesi olacak olan bu bilet, sahibi tarafından gururla saklanacaktır diye düşünüyoruz.

 

Serinhisarspor için “Feda” dönemi başlamıştır. Herkesin her kesimin bizim bu organizasyona destek vereceğini bütün kalbimle inanıyorum. Oluşuma katılmak isteyenlere bir “ALO” diyecek kadar yakınındayız. Ayrıca 27 Ocak 2019 Pazar günü saat 14.00'de yapılacak Serinhisarspor-Kale Belediyespor maçından önce “Hatıra Bileti”nizi stadyumdan temin edebilirsiniz” dedi.