Tarih: 10.04.2020 18:23

SERİNHİSAR BELEDİYESİ NE İŞE YARAR?

Facebook Twitter Linked-in

Tüm resmi kurum ve kurumların olağanüstü çalıştığı bir dönemde Serinhisar Belediyesinin tamamen kabuğuna çekildiğini söyleyen ilçemiz sakinlerinden Halil Beydemir, "Başta Devlet olmak üzere kurumlar, kuruluşlar, belediyeler kısacası tüm birimler bir şeyler yapmak için çalışıyor, çabalıyor, elinden geleni sergiliyor. Ey Serinhisar Belediyesi! Siz bu işin neresindesiniz, ne işe yararsınız?" dedi ve hislerini söyle paylaştı;

 

"Evde olduğumuz için televizyonları daha çok seyrediyoruz. Haberleri, gelişmeleri izliyoruz. Salgın hastalıkla mücadele için gerek devlet teşekkülleri gerekse sivil toplum kuruluşları vatandaşların sağlığı ve selameti için çalışıyor, çabalıyor, karar üstüne karar alıyorlar, uyguluyorlar. Denizli Büyükşehir Belediyesi tüm ana caddeleri yıkıyor, temizliyor, dezenfekte ediyor. Siz ise bir çöp konteynerlarını dezenfekte etmekten acizsiniz. Sahi siz maaş almaktan ve yan gelip yatmaktan başka ne işe yararsınız" dedi.
“Size oy veren bir vatandaş olarak sizden hiç de memnun değilim” diye sözlerine devam eden Halil Beydemir, “Serinhisar'ın Sesi Gazetesi aracılığıyla sizlere sesleniyorum. Seçim beyannamesinde meydanlarda verdiğiniz sözlerden, vaatlerden geçtik, bari ortama uygun siz de el alemin yaptığı gibi elinizi taşın altına koymaya gayret edin, hiç olmazsa deneyin. Aldığınız maaşları biraz olsun hak edin. Seçim döneminde her dem aradığınız, hal hatır sorduğunuz insanları ne çabuk unuttunuz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —