Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz

Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz

Son günlerde yaşanan menfur terör olayları ve Fırat Kalkanı operasyonları esnasında şehitlik mertebesine erişen Asker, Polis ve vatandaşlarımız bugün bir etkinlikle bir kez daha yad edilecek.

Konuyla ilgili gazetemizi ziyaret eden Serinhisar İlçe Merkezi Muhtarları 24.12.2016 Cumartesi günü yapılacak lokma hayrı ile şehitler ve gaziler için düzenlenecek yürüyüş hakkında bilgi verdiler.
Cumartesi günü öğleyin saat 12:00 – 14:00 arasında Çarşı Camiinde lokma faaliyetinin olduğuna dikkat çeken mahalle muhtarları aynı gün bir de yürüyüş düzenlediğini belirttiler.
Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Orta Mahalle Muhtarı Faruk Şeriat, “Çarşı Camii güzergahına takiben Atatürk İlköğretim Okulu’na kadar devam edecek bu faaliyette ebediyete uğurladığımız aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz bir kez daha yad edilmiş olacak.
Biz mahalle muhtarları olarak her daim Devletimizin ve milletimizin yanındayız, olmaya devam edeceğiz. Güzel yurdumuz üzerine oynanan oyunlara müsaade etmeyeceğiz.
Yürüyüşün ardından da Atatürk İlkokulu’nda şehitlerimiz için yapılacak saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından küçük bir program düzenlenecek. Şehitlerimiz ve Gazilerimiz adına düzenlenen bu aktiviteye tüm kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşlarımızı davet ediyoruz, katılmalarını bekliyoruz” dediler.



  • Pazar 32.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 22 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 21.8 ° / 9 ° Güneşli