SALLADIK AMA YIKAMADIK

SALLADIK AMA YIKAMADIK

Denizli Ali İpek Süper Amatör Ligi'nin güçlü ekiplerinden Serinhisarspor, evinde oynadığı Akkonakspor maçından 0-0'lık skorla ayrıldı.

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren ve ikinci sırada bulunan Serinhisarspor'un konuğu Akkonakspor, maça oldukça etkili başlasa da ev sahibi ekipten cevap gecikmedi. Her iki takımında üst üste gerçekleştirdiği ataklar ilk yarıda sonuç bulmazken aynı performansla devam eden karşılaşmanın ikinci yarısından da gol sesi çıkmadı.

 

Akkonakspor'un göstermiş olduğu göz doldurucu futbolla rakibine geçit vermediği bu maç Serinhisarspor'un lig boyunca oynadığı maçlar içinde golsüz geçen tek maç olarak kayıtlara geçti. Her iki takımında birer puan alarak sahaya veda ettiği 7. haftanın sonucunda Serinhisarspor, 16 puan ile ikinci sırada yerini korurken, ligin lideri Bağbaşı Zeytinköyspor'un ise 18 puanı bulunuyor. 

 


Mücadelenin ardından “Oynanan futbol beni mutlu etmiyor” şeklinde açıklamalarına yer veren Serinhisarspor Kulübü Onursal Başkanı Şükrü Averi, “ İki haftadan bu yana göstermiş olduğumuz performans ile taraftarlarımıza kötü bir futbol sergiliyoruz. Taraftarlarımıza bunu yaşatmaya hakkımız yok.  Açıkçası oynamış olduğumuz futbol beni mutlu etmiyor. En kısa zamanda kendimizi toparlamamız ve çeki düzen vermemiz lazım. Bu bağlamda taraftarlarımızdan özür diliyor, Akkonakspor'a ise gösterdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyorum” diyerek duygu ve düşüncelerini belirtti.

 


Kırmızı beyazlı ekip, 10 Kasım Pazar günü Saat 17.00'de Saraçoğlu Stadı'nda Karakovaspor'a konuk olacak.