ÖZCAN: GÜNDEM TÜRKİYE HEDEF İSTİKRAR

ÖZCAN: GÜNDEM TÜRKİYE  HEDEF İSTİKRAR

Gazetemizi ziyaret eden AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Ali Özcan ilginç açıklamalarda bulundu.

Birlik ve beraberliğin önemine değinen Özcan, ''Memleket olarak milletçe oldukça yoğun geçen bir gündemin içindeyiz. İç ve dış hainlerin kol gezdiği odak guruplarının birlikte hareket ettiği bu kritik süreci inşallah eskiden olduğu gibi yine birlik ve beraberlik içinde aşacağız onun gayreti içindeyiz'' dedi ve gelişmeleri şöyle özetledi:
''

 

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Mehmetçiğimizin Afrin'de destan yazdığı şu günlerde bizde halk olarak hem dualarımızla hem de tavır ve davranışlarımızla desteğimizi sürdürmeye davam edeceğiz, ta ki sonuç alıncaya kadar. İşte hem bu durumları değerlendirmek hem de Türkiye'mizi hedeflediğimiz istikamette gelişimini devam ettirmek için alınacak tedbirleri görüşmek üzere partimizin tüm teşkilatları ile bugün bir araya geleceğiz.

 

İlçe yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyeleri, Belediye Başkanı Gençlik kolları ve Kadın kollarımızla kısacası Ak Partimizin tüm yetkili kurullarının katılımıyla bir toplantımız olacak. Halk Eğitim Merkezi toplantı salonundaki bu oturum bu gün saat 16:00'da başlayacak ve son günlerin gündemiyle ilgili değerlendirmeler masaya yatırılacak'' dedi.



  • Pazar 32.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 22 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 21.8 ° / 9 ° Güneşli