OSMAN ZOLAN, “SORUMLULUĞUMUZU YERİNE GETİRECEĞİZ”

OSMAN ZOLAN, “SORUMLULUĞUMUZU YERİNE GETİRECEĞİZ”

AK Parti Serinhisar İlçe Danışma Kurulu Toplantısına katılan AK Parti Denizli Milletvekilleri Ahmet Yıldız, Şahin Tin ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilginç ve önemli açıklamalarda bulundu.

İl Yönetimi, İlçe İdare Kurulu Kadın ve Gençlik Kolları ile vatandaşların katıldığı toplantıda Serinhisar İlçe Merkezi, mahallelere yapılacak yeni yatırımlar ve Türkiye'nin gündemine oturan Barış Pınarı Harekâtı ele alındı. Toplantıda vatandaşlara seslenen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Ne söz verdiysek hepsini birer birer yerine getirdik, getirmeye devam edeceğiz. Hangi konuda bir sorumluluğumuz varsa o yapılacak, vatandaşımızın hizmetine sunulacak” dedi ve duygularını şöyle paylaştı;

 

“Serinhisar'a yüzyıl hizmet verecek Hükümet Konağı, Belediye Binası ve şehrin çehresini değiştiren Gençlik Ve Kültür Merkezi, insanlarımıza rahat bir nefes aldıracak yeşil alanıyla Şehit Ahmet Kabukçu Aile Parkı, sayabileceğim hizmetlerimizden sadece birkaç tanesidir. Bunun yanında bir Belediye Başkanı için çok zor olan ve siyasi risk taşıyan yaklaşık 60-70 milyon TL'lik bir proje olan kanalizasyon, içme suyu, atık su ve doğalgaz projemizde de sona yaklaşıyoruz. Tabi bunları yaparken yollara, toprağa dokunmadan hayata geçirmekte olmuyor. Dolayısıyla haklı olarak şikâyet eden vatandaşlar ile karşı karşıya kalıyorsunuz. İnsanlarımızdan sabır, zaman isterken bile zorlanabiliyorsunuz. Ama Allah'a şükür bu sözümüzde de artık sona geliyoruz. Büyükşehir'imizin görevleri arasında olan cenaze, içme suyu şebekesi, itfaiye teşkilatı çalışmalarında sorunları neredeyse sıfıra indirmenin gururu içindeyiz, Yine bizim sorumluluk sahamız içindeki ana yollar ile bulvarların asfaltlama işlerine yakın tarihte başlayacağız. Diğer cadde ve sokakların bakımı ve onarımı ise Serinhisar Belediyesi'ne aittir. Oraları tabi ki onlar yapacaklar. Onlar taşını döşeyecek veya asfaltını dökecekler. Şimdi bir örnek vereyim; Pamukkale Üniversitesi'ne bağlı Serinhisar Meslek Yüksekokulunun yapılmasında Ak Parti ve Sayın Mehmet Kobaş’ın çok emeği var. Ama yolu ne olacak diye bize soruyorlar. Kardeşim buranın belediyesi yok mu? Belediye başkanı yok mu? Bu yolların sorumluluk alanı bizim değil ki.

 

Herkes seçim meydanlarında halka verdikleri sözlerin takipçisi olsun. Laf değil hizmet üretsin” dedi ve katılımcılara teşekkür etti.

Daha sonra vatandaşlara seslenen AK Parti Denizli Milletvekilleri Ahmet Yıldız ve Şahin Tin ise şöyle konuştu;

 

Ahmet Yıldız: “Devletimiz ve hükümetimiz milletimizin bekası için şu an Suriye'de ne adım atılması gerekiyorsa hepsini atıyor. Hedefimiz arasında sınır hattımız boyunca ve 32 kilometre derinliğindeki o koridoru terör unsurlarından arındırmak ve o bölgeye ülkemizde barınan Suriyelileri yerleştirmek var. Bu konuda bizim bu kadar hızlı ilerlememizi beklemediler. Bu kadar kararlı olmamızı beklemiyorlardı. Ama istediğimiz sonuçları hem sahada hem de masada kazanacağımızı düşünüyorum.

 

Şahin Tin: Serinhisar, birçok hizmetle AK Parti döneminde tanıştı. Şehit Ahmet Kabukçu Parkı, Belediye ve Hükümet Binası, Gençlik Ve Kültür Merkezi, İtfaiye ve Polis Merkezi, Altyapı Projesi Doğalgaz Projesi ve daha neler neler. Sadece Serinhisar değil Yatağan'a da doğalgaz gidiyor. Yaklaşık 650 haneye doğalgaz verilecek. Yüreğil, Ayaz ve Kocapınar'a da götüreceğiz. Bunun yanında Kapalı Spor Salonumuz yapılıyor. Anadolu Lisemiz yapılacak. Geçtiğimiz 5 sene içerisinde ne talep olduysa neredeyse hepsini değerlendirmeye aldık ve çoğunu da gerçekleştirdik. Ben bu memleketin evladıyım. Burada ne oluyor? Ne bitiyor? Hepsinden de haberdarım ve şunu görüyorum. Sayın Mehmet Kobaş'ı kıyasıya eleştirenler, tabiri caizse yerden yere vuranlar şu anda dut yemiş bülbül gibi. En ufak bir eleştiri yok. Hani nerede kaldı particilik. Kendi partimize sahip çıkmazsak işte böyle dağılır gideriz. Sonra toparlayacağız diye uğraşırız. Olan bir şeyi dağıtmak basittir. Ama dağılanı toplaması çok zordur. Birbirinize sahip çıkın. Partinize sahip çıkın. Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkın.  



  • Pazar 32.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 22 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 21.8 ° / 9 ° Güneşli