Osman Zolan en başarılı 10 başkan arasında

Osman Zolan en başarılı 10 başkan arasında

ORC Araştırma Şirketi, son bir yılın en başarılı belediye başkanlarını belirledi. Yapılan ankette çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan aldığı yüzde 55.2’lik oran ile en başarılı 6.

BAŞKAN ZOLAN 6. SIRADA
Denizli’de gerçekleştirdiği çalışmalar ile taraflı tarafsız geniş bir kesimin takdirini toplayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın performansı, ORC’nin belediye başkanları başarı anketine de yansıdı. Başkan Osman Zolan, yüzde 55.2’lik başarı oranına ulaştı ve listenin 6. sırasında yer aldı.

 

İLK 10’DAKİ BAŞKANLAR
ORC’nin “Son 1 yılın en başarılı büyükşehir Belediye Başkanı” araştırmasının ilk sırasında yüzde 62.7’lik oranla Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yer aldı. İkinci sıradaki Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yüzde 60.6’lık başarı oranı yakalarken, 3. sıraya yüzde 58.1 ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yerleşti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yüzde 57.5 ile 4. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş lüzde 56.3 ile 5. sırada yer aldı.



  • Pazar 32.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 22 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 21.8 ° / 9 ° Güneşli