MHP Serinhisar’da Dimdik Ayakta

MHP Serinhisar’da Dimdik Ayakta

MHP Serinhisar İlçe Başkanı Murat Kıranta, “Partimiz ve teşkilatımız dimdik ayaktadır, Ülkücülüğün adresi de Milliyetçi Hareket Partisi’dir” dedi.

MHP Serinhisar İlçe Teşkilatı ve partililer dün aşkam parti lokalinde bir araya geldi.

MHP önceki dönem Belediye Başkan Adayı Halil Öztürk’ün de katıldığı toplantıya ilgi bir hayli fazlaydı. 

 

MHP’de teşkiltçılığın sağlam temellere dayalı olduğunu ve bu temelleri sarsmaya Allah’tan başka kimsenin gücünün yetmeyeceğini ifade eden İlçe Başkan Murat Kıranta, “Görüldüğü üzere partimiz de, teşkilatımız da, biz de dimdik ayaktayız. Bu kalabalığı görünce Ülkücü kardeşlerimizin de partimizin yanında olduğu herkesçe anlaşılmıştır umarım” dedi.

 

Yaşanan bir takım siyasi gelişmeler hakkında partilileri bilgilendiren Kıranta, “Parti Genel Merkezimizin aldığı kararla yeniden bir yönetim kurulu oluşturacağız. Kimsenin bir kuşkusu olmasın ki, yeni yönetim kurulumuz çok güçlü olacak. Serinhisar’da birlik beraberliği sağlayacak, verimli olacak, Serinhisar için yeni projeler üretebilecek bir yönetim kurulu oluşturacağız. 

 

 

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) “Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır” buyurmuşlardır. Günümüz şartları göz önüne alındığında, Türk Milleti ve İslam davamızın bekası için bir olmak, birlik olmak şarttır. Bu birliğin tesisi için biz de elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Öte yandan 16-17-18 Şubat tarihlerinde, MHP Genel Merkezi’nin davetiyle Antalya’da düzenlenecek, istişare, bilgilendirme ve eğitim programına katılacağını ifade eden Murat Kıranta, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de katılacağı organizasyon için Türkiye genelinden 300 isim bulunacak. Bu organizasyonda önümüzdeki dönemde partimizin çizileceği yol haritası ve atılacak adımlar bizlere aktarılacak. Bu konuyu da sizlerle paylaşmak istedim” dedi.