MESLEK YÜKSEKOKULUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

MESLEK YÜKSEKOKULUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

PAÜ Rektörü Hüseyin Bağ, Serinhisar Cevriye Esen Meslek Yüksek Okulu ve Öğrenci Evinde incelemelerde bulundu.

İlçe Kaymakamı Oğuz Şenlik, Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Meslek Yüksekokulu Müdürü Kemal Göz, İlçe Emniyet Amiri Selim Vural, İlçe Jandarma Komutanı Şevket Kalkan ile diğer ilgililerin karşıladığı Rektör Hüseyin Bağ, okul binası ve öğrenci evini gezdi. 16 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2019-2020 eğitim öğretim yılına hazır bir şekilde girmeyi hedeflediklerini belirten Rektör Bağ, “Serinhisar ilçemiz bu yıl üniversite eğitimi ile tanışacak. İlçe halkımızın ve idarecilerimizin heyecanına bizde ortak olduk. Pamukkale Üniversitesi olarak bu yıl faaliyete geçecek Serinhisar Cevriye Esen Meslek Yüksek Okulu'nun hazır hale getirilmesi için yapılan çalışmaları yerinde tespit etmek amacıyla buraya geldik. Çok küçük nüanslar dışında hemen hemen eksiğimiz yok gibi. Bu durum bizleri memnun etti” dedi.

İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve diğer kurumlarla organize bir şekilde çalışmayı sürdürdüklerini belirten ilçe Kaymakamı Oğuz Şenlik, “Büyük bir özveri ile kazanılan meslek yüksekokulumuz için emeği geçen tüm ilgililere teşekkür ediyorum. Umarım iyi bir başlangıcın devamı gelir ve şube adedimizi arttırırız” dedi.

 

Okulumuz ve öğrenci evimizin tüm eksiklikleri tamamlandı. Rektörümüzün inceleme yapmak üzere ilçemize gelmesi bizleri oldukça memnun etti. Bu girişim yol haritamızın şekillenmesinde bize rehber oldu” diye hislerini paylaşan Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, “Pazartesi günü ilçemiz ve bizim için oldukça önemli bir tarih olarak sayfalardaki yerini alacak. Serinhisar'ımız üniversite eğitimi ile ilk kez tanışacak. Daha önce de ifade ettiğim gibi tüm halkımızın bu oluşumu desteklemesi gerekiyor. Öğrencilerimize sahip çıkmamız gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi ile görüşmelerimiz olumlu bir şekilde devam ediyor. İlçe merkezi-mizde belirlenecek 4 noktadan öğrencilerimiz için servis hattı oluşturulacak. Böylelikle ulaşım sorunu da çözülmüş olacak” dedi.



  • Cuma 37.4 ° / 17.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 36.1 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 34.3 ° / 14.6 ° Güneşli