MERT NOBRE SERİNHİSARSPOR'UN GÜNDEMİNDE Mİ?

MERT NOBRE SERİNHİSARSPOR

Serinhisarspor Kulüp Başkanı Şükrü Averi, Şampiyonluğu ve transfer görüşmelerini Serinhisar'ın Sesi Gazetesi'ne değerlendirdi.

2017 – 2018 Süper Amatör Lig'i şampiyon tamamlayan Serinhisarspor'da yüzler gülüyor. Geçtiğimiz sene kıl payı kaçan şampiyonluk sonrası pes etmeyen ve daha güçlü bir kadro ile lige hazırlanan Serinhisarspor, tarihinde ilk defa Bölgesel Amatör Lig'e çıkmanın mutluluğunu yaşıyor.

 

Bu başarının baş mimarlarından Serinhisarspor Kulüp Başkanı Şükrü Averi yaşadığı mutluluğu 'tarifsiz' olarak nitelendirirken, Bölgesel Amatör Lig için şimdiden çalışmalara başladıklarını da söyledi.

 

İşte Şükrü Averi'nin açıklamaları
Şampiyonluğu Çok İstemiştik
Bildiğiniz gibi geçtiğimiz sene de şampiyonluğu son ana kadar kovalamıştık ama yaşadığımız şanssız-lıklar sonucu bunu elde edememiştik. Bu sene sezon başından itibaren yönetimiyle, futbolcusuy-la, taraftarıyla hepimiz şampiyonluğu çok istedik ve amacımıza ulaştık. Ligin ilk 8 haftasını kayıpsız geçtik. Lig genelinde de tek mağlubiyet ve tek beraberlikle sezonu tamamladık. Rekor kırarak şampiyon olduk.

 

Sezon Başı ve Devre Arası İyi Bir Transfer Politikası İzledik
Geçtiğimiz sezona göre transferde daha iyi adımlar attığımızı düşünüyorum. Transferi ekip olarak yaptık ve gösterişten ziyade takıma faydalı olacak isimleri transfer ettik. Bunun yanında Fatih Yiğen ve Serge Dijehoua gibi Süper Lig tecrübesine sahip, flaş ama takım ruhuna sahip isimlerle kadromuzu destekledik. İstediğimiz mevkilere nokta atışı transfer yaptık diyebiliriz.

 

En Büyük Pay Taraftarın
Serinhisarspor taraftarları gerçekten bir takımın na-sıl desteklenmesi gerektiğini herkese göstermiştir. Bugün baktığınızda Süper Lig'de bile 2 bin, 3 bin ki-şiye oynayan takımlar var. Biz bu rakamları deplas-man maçlarımızda gördük. Takıma sağladıkları itici güç gerçekten muazzam. Takımla bütünleşmiş ol-maları, kamplarda bile bizleri yalnız bırakmamaları takdire şayan. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.

 

Tesislerin Yenilenmesi İçin Başvurumuzu Yaptık
Bölgesel Amatör Lig'de kıstas-lar biraz daha farklı. Özellikle tesislerimizin yenilenmesi elzem. Mevcut tesislerin yıkılarak yenisinin yapılması gerekiyor. Yoksa Serinhisar'da maç oynayamayız. Soyunma odaları, hakem odaları, tuvaletler için hem erkek hem bayan için ayrı ayrı yer isteniyor. Sonuçta BAL'da bayan hakemlerimiz de maç yönetiyor. Bunun yanında deplasman tribünü ve futbolcularımızın sürekli kalabileceği bir tesis talebinde bulunduk. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından proje hazırlandı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne gönderildi. Dosya şu anda bakanlıkta ve onaylanmasını bekliyoruz. 

 

Önümüzdeki Sezon İçin Çalışmalara Başladık
Önümüzdeki sene hedefimiz yine şampiyonluk olacak. Bu doğrultuda çalışmalarımıza başladık. Şimdiki kadrodan 8-10 kişiyi takımda tutarak üzerine yapacağımız takviyelerle iddialı bir kadro kurmayı planlıyoruz. Erzurumspor'da oynayan Mert Nobre ile bir temasımız oldu. Sezon sonunda tekrar görüşmek için söz aldık. Lig bitince görüşmeler biraz daha netleşir.