MANAVLAR ÖZCAN’DA KARAR KILDI

MANAVLAR ÖZCAN’DA KARAR KILDI

Serinhisar Manavlar Ve Pazarcılar Esnaf Odası seçimlerinin galibi mevcut başkan Ali Özcan Oldu.

Hakan Ertuğrul ve Mahmut Avdatek'in aday olduğu seçimlerde sürpriz beklentisi gerçeğe dönüşmedi. Rakiplerini büyük fark atan başkan Ali Özcan önümüzdeki 4 yıl için meslektaşlarından bir kez daha vize almış oldu.

 

Çarşamba günü yapılan olağan genel kurula yoğun ilgi gösterildi. Denizli Esnaflar birliği Başka Vekili Cavit Beydemir, Acıpayam Esnaf Odası Başkanı Ahat Makal, Denizli Manavlar Ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı M.Ali Erbeği  Ve Serinhisar Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mevlüt Gündedi'nin Divan Yönetimi olarak görev yaptığı toplantı manav esnafının yanında ilçe yaşayanlarının da bir  hayli ilgisini çekti. Başkan adayları Ali Özcan, Hakan Ertuğrul ve Mahmut Avdatek seçmenlerin, meslektaşlarının oylarına talip oldular, projelerini anlattılar. Olağan genel kurulu boyunca rahat tavırlarıyla dikkat çeken mevcut Başkan Ali Özcan'ın bu davranışı sandığa da yansıdı. Rakiplerinin aldığı oy oranını ikiye katlamayı başaran Ali Özcan bir kez daha ipi göğüslemenin sevinci içindeydi.

 

Hakan Ertuğrul'un 39 ve diğer aday Mahmut Avdatek'in 12 oy aldığı Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası seçimlerinde 83 oy Alan Ali Özcan ve ekibi zor geçmesi beklenen bir seçim dönemini daha kolaylıkla geride bırakmanın keyfini yaşadılar.



  • Pazar 32.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 22 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 21.8 ° / 9 ° Güneşli