LİSE GİRİŞ VE BURSLULUK SINAVLARINDA YÜZÜMÜZ GÜLDÜ

LİSE GİRİŞ VE BURSLULUK SINAVLARINDA YÜZÜMÜZ GÜLDÜ

Lise giriş sınavlarında ter döken 191 öğrencimizden 186'sı çeşitli okullarda okumaya hak kazandı.

Sınav ve puanlama sistemine göre öğrenci alan liselere kaydını yaptıracak öğrencilerin hemen hemen belli olduğunu söyleyen yetkililer, “10 öğrencimiz Denizli, Burdur, Tavas ve Gölhisar ilçelerinde bulunan Fen Liselerinde eğitim görecekler. Bunun yanında 1 Sosyal Bilimler, 1 Lütfi Ege Anadolu Lisesi, 7 öğrencimiz ise Denizli ve çevresinde bulunan Anadolu-İmam Hatip Liselerinde eğitimini sürdürecekler. Diğer öğrencilerimiz ise adrese dayalı puan ortalaması baz alınarak diğer okullara kayıtlarını yaptıracaklar.

 

Lise giriş sınavlarında ilçe birincisi Serinhisar Atatürk Ortaokulu son sınıf öğrencimiz Mustafa Kabukçu olmuştur. Bu öğrencimiz Denizli Yaşar Kımıl Fen Lisesini kazandı. Kendisini tebrik ediyoruz” dediler.

 
Bunun yanında ilçe genelinde 28 öğrencimiz bursluluk sınavında başarılı olmuşlardır açıklamasında bulunan yetkililer Serinhisar Atatürk Ortaokulu'ndan 10, Yavuz Yıldırım Ekiz Ortaokulu'ndan 7, Serinhisar İmam Hatip Ortaokulu'ndan 6, Yatağan İmam Hatip'ten 4 ve Yatağan Ortaokulu'ndan 1 öğrencimiz Devlet Yatılı ve Bursluluk hakkını elde etmişlerdir” denildi.