KOBAŞ, “TOKİ KONUTLARI İHALEYE ÇIKIYOR”

KOBAŞ, “TOKİ KONUTLARI  İHALEYE ÇIKIYOR”

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ilçemizde yapılması planlanan 178 konut için ihale süreci başladı.

Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Ak Parti Serinhisar İlçe Başkanı Cemal Kobaş, “Geçmiş yıllarda bin bir türlü engele takılan Serinhisar TOKİ Konutları için yeni bir sayfa açıldı. 178 konut, 6 adet ticari işyeri ve 1 adet cami yapımı ile altyapı ve çevre düzenlemesini kapsayan proje için geri sayıma geçildi” diye konuya açıklık getiren Kobaş, “400 günde tamamlanması öngörülen TOKİ konutlarına ait ihale ilanı gerçekleştirildi.

 

03.06.2020 tarihine kadar teklif verme süresi tanınan proje hemen ihale edilerek başlatılacak. Umurdat mevkiinde yapılacak 178 adet konut, 6 adet ticari işyeri ve 1 adet cami ile birlikte altyapı ve çevre düzenlemesini içine alan proje yatırım programındaki yerini aldı. İki kategoride yapılacak binalar her kesime ve her keseye hitap edecek şekilde düşünülmüş ve bina fiyatları da o şekilde belir-lenmiştir. Bilhassa asgari ücretle çalışan kardeşlerimize yönelik binaların daha çok talep edilece-ğini düşünüyoruz. Geriye ev ha-yali kuran gençlerimiz için bu fır-satı değerlendirmek kalıyor. Bir yıl içinde bitirilerek sahiplerine teslim edilecek 178 konutla ilgili daha geniş bilgi sunumunu ilerle-yen günlerde sizlerle paylaşa-cağız” dedi.



  • Pazartesi 30.6 ° / 14.8 ° Güneşli
  • Salı 31.3 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 31.6 ° / 16.5 ° Güneşli