KOBAŞ, “BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ZAFER BİZİM OLACAK”

KOBAŞ, “BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ZAFER BİZİM OLACAK”

Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş ve AK Parti Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, bir araya geldiler. Serinhisar Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleşen görüşmede birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

2014 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Belediye Başkan Adayı olduğunu, partililerin ve halkın teveccühüyle iktidara geldiklerini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, “Birlik ve beraberlik içinde bir kez daha zafer bizim olacak. Gönül rahatlığı içinde kardeşim, adayımız Şeref Turhan'a görevimi teslim edeceğim. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Kamuoyunda aslı astarı olmayan yalan ve iftiradan ibaret konuşmalar servis ediliyor. Çevremizle, eşimizle, dostumuzla AK Parti Belediye Başkan Adayımız Şeref Turhan'ın arkasındayız, yanındayız. Tüm gücümüz, bilgi birikimimiz ve desteğimizle Serinhisar'da iktidar bayrağını bir kez daha göndere çekeceğiz. İlçemizin, mahallerimizin geleceğini birlikte inşa edeceğiz” dedi.

 

Fitne ve fesat yuvalarının aksine oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen bu görüşmenin kendileri açısından önemli olduğunu söyleyen AK Parti Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, “Sayın Başkanımızın görüşlerine aynen katılıyorum. Partimizin felsefe-sinde hiçbir zaman 'BEN' olmadı. Her demde 'BİZ' olarak düşündük, öyle davrandık, öyle ça-lıştık. 31 Mart se-çimlerine de aynı duygularla gireceğiz. Desteklerinden dolayı Mehmet Kobaş'a ve aile efratlarına sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte bir kez daha zafere uzanacağız” dedi.



  • Cumartesi 33.5 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Pazar 32.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 22 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı