Tarih: 25.01.2017 12:12

KARDEŞİ ADINA HELALLİK İSTEDİ

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizin tanınmış simalarından Mobilyacı esnafı, Eşref Gökoğlan hayata gözlerini yumdu ve son yolculuğuna uğurlandı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Başkan Vekili Ali Değirmenci Serinhisar İlçe Kaymakamı Hakan Alkan, Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, Ak parti İlçe Başkanı Halil Akoğlan partili üyeler ile çok sayıdaki halkın katıldığı cenaze töreninde duygusal anların yanında bir ilkte yaşandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ile ailenin en büyüğü İmam-Hatip Ali Gökoğlan kardeşlerin dayanışması ve merhum Eşref Gökoğlan'ın cenaze namazını kıldıran ağabey Ali Gökoğlan'ın kardeşi adına helallik istemesi törendeki kalabalığı oldukça etkiledi.

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, Ak Parti Denizli İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi ve Bem-Bir Denizli İl Başkanlığı’nın çelenk gönderdiği cenaze namazını kıldıran ağabey İmam-Hatip Ali Gökoğlan kalabalığa hitaben şu sözleri sarf etti.

Kardeşi için helallik isteyen Ali Gökoğ-lan, “Hakk’ın Rahmetine kavuşan kardeşim Eşref Gökoğlan Serinhisar’da yaklaşık 20 yıllık esnaflığı var. Ailesi olarak bize düşen kardeşimiz için helallik almaktır. Eğer hakkı, hukuku, alacağı bulunan biri varsa lütfen bize müracaat etsin. Biz kardeşimiz için kefiliz” sözleri cenazeye katılanları duygulandırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —