İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI İLHAN DOKUMACI OLDU

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI İLHAN DOKUMACI OLDU

Türkiye genelinde tüm il ve ilçe teşkilatlarını tamamlamaya çalışan İyi Parti kongrelere hızlı bir şekilde devam ediyor.

Serinhisar İlçe kongresini gerçekleştiren İyi Parti İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri belirlendi.  Tek liste ile gidilen seçimler sonunda İlhan Dokumacı İlçe Başkanı oldu.

 

Denizli İyi Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Veli Çatışlı'nın Divan başkanı olarak görev yaptığı kongreye beklenenin üzerinde bir katılım gerçekleşti. 

 

Meral Akşener liderliğinde kurulan partinin çoğu insan için yeni bir umut olma özelliği taşıdığını söyleyen Serinhisar İyi Parti İlçe Başkanı İlhan Dokumacı ''Mevcut siyasi partilerden umduğunu bulamayan vatanını, bayrağını seven memleket aşkıyla yanıp tutuşanlar İyi parti şemsiyesi altında birleştiler. Hedefimiz 2019 seçimleridir. Türkiye'miz için oldukça önem taşıyan bu seçimlerde dilediğimiz sonuçları alacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Bu günden itibaren çalışmalarımıza başlayacağız.  Allah utandırmasın'' dedi.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bizzat katılacağı tören için Cumartesi günü tüm sevenlerimizi Denizli'ye bekliyoruz diye sözlerine devam eden Dokumacı Çınar Yeni Camii arkasındaki il binamızın açılışı saat 12.00'da yapılacaktır. Hep birlikte Çınar'da buluşalım''dedi. 

 

İyi Parti Serinhisar İlçe Yönetim Kurulları;

 

Yönetim Kurulu Asil
Adil Beytemir
İsmail Parça
Süleyman Değirmenci
Zafer Benlioğlu
Ethem Sarıoğlu
Ali İhsan Kılıç
Tahsin Demirhan
Hüseyin Averi
Kemal Eğdir
İbrahim Koyun
Talip Acar
Emel Özkan
Mehmet Gemi
Fikret Bağcı
Reşat Yurttürk
Ömer Alkan
Tahsin Yavaş

 

Yönetim Kurulu Yedek
Ali Rıza Armağan
Hüseyin Averi
Mehmet Gündaş
Erol Evran
Erhan Eken
Muhammet Özer
Cevdet Güner
Mehmet Selen
Mehmet Türkal
Ünal Akbulut
Hasan Vezir

 

İl Delegesi Asil
Adil Beytemir
İlhan Dokumacı
Kemal Eğdir
Tahsin Yavaş
Kemal Beytemir
İsmail Parça
Ali İhsan Kılıç
Fikret Bağcı
Tahsin Demirhan

 

İl Delegesi Yedek
Talip Acar
Erhan Eken
İbrahim Koyun
Reşat Yurttürk