İLÇE BAŞKANLARININ SEÇİM YORUMLARI

İLÇE BAŞKANLARININ SEÇİM YORUMLARI

Siyasi partilerin Serinhisar ilçe başkanları erken seçim kararını değerlendirdi.

24 Haziran 2018 seçimleri bizim için sürpriz bir karar olmadı
Doğru söylemek gerekirse süre konusunda yanılgı oldu diyebilirim. Serinhisar İlçe Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları olarak dünden itibaren çalışmalarımızı başlattık.

 

Önümüzde yaklaşık iki aylık bir süre var. Bunu oldukça iyi değerlendirip Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı büyük bir oy yüzdesiyle Cumhurbaşkanı seçmek ve Türkiye'nin yönetim tarzında önünü açacak Cumhurbaşkanlığı sistemine kavuşmanın hesabı ve heyecanı içindeyiz. Gerek parti teşkilatımız, gerekse partili vatandaşlarımız taşıdıkları sorumluluğu gayet iyi biliyorlar. Allah'ın izniyle her zaman olduğu gibi bu seçimden de yüzümüzün akıyla çıkacağız.

Ali Özcan - Ak Parti İlçe Başkanı

 

Evet bir secim sureci daha başladı. Beklenmedik birşey değildi bizim için. 
Biz çalışmalarımıza seçim bittikten sonra start verdik ve hız kesmeden günümüze kadar getirdik. Biz hazırız herşeyimizle. Gencimizle yaşlımızla, kadınımız erkeğimizle hazırız. 

 

Birşeylerin yolunda gitmediği zaten belliydi. Biz farkındaydık. Demek ki gerçekleri iktidar ve sözcüsü MHP de görmeye başladı. Hodri meydan diyoruz. Türkiye’yi bu durumdan kurtaracak siyasal parti CHP’dir. Biz bunun üstesinden geleceğiz. Güzel günler yakın. Hem de çok. 

Ercan Usta - CHP İlçe Başkan

 

16 yıllık AKP iktidarında ne var, ne yok.

Son onbeş yılda 1000 kişinin çalıştığı 10 fabrika yapılmadı ama 1000 kişinin çalıştığı onlarca fabrika satıldı. Kime satıldı? Yabancılara. Kim sattı? Yerli ve milli iktidar. Ne aldı? Makam araçları, ucak, saray. Kim kazandı? Onlar. Kim kaybetti?

Türkiye'de korku değil umut kazacak.

Mahmut Özcan - Demokrat Parti İlçe Başkanı

 

AKP Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı seçim tarihi 24 Haziran olarak belirlenmiştir.
Hangi kanunu çıkarırlarsa çıkarsınlar, siyaset simsarları şunu bilmelidir; korkunun ecele faydası yoktur. Cumhurbaşkanlığı ve iktidarı İyi Parti kadroları olacaktır. İyi Parti’nin iktidarına hazır olun. Milletimizin bu keşmekeşten bıktığını biliyoruz. İyi Parti kadroları iktidarında milletimize gerginlikten uzak, rahat bir nefes aldırmak için gereken herşey yapılacaktır. Kongremizi 10 Aralık’ta tamamladık. 68 il ve ilçe teşkilatı buna istinaden kuruldu. O günden itibaren sayıldığında 10 Haziran itibariyle İyi Parti seçime hazırdır. Hakkını koruyamayan hiç kimsenin hakkını koruyamaz. İyi Parti olarak milletimizin ferasetin güveniyoruz.

İlhan Dokumacı - İyi Parti İlçe Bşk

 

Bilindiği gibi, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ülkenin istikbali için 26 Ağustos 2018 tarihinde seçime giderek milletin iradesine başvurulması gerektiğini ifade etmiştir .

Yapılan bu açıklama siyasi iktidar tarafından dikkate alınmıştır. Sayın Cumhurbaşkanı Genel Başkanımız ile bir araya gelerek ülkenin siyasi ve ekonomik olarak sıkışıklığını bir an önce üzerinden atması için erken seçim teklifinin doğru bulduklarını ifade ederek seçimin 24 Haziran tarihinde yapılması gerektiğini beyan etmiştir.Serinhisar MHP teşkilatı olarak yapılacak olan bu seçimlere hazırız. Genel Başkanımız ve Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda Cumhur İttifakının Serinhisar’da büyük bir başarı elde etmesi ve gerekli çalışmaları yapmak için hazırız. Serinhisar’da en yüksek oranda oy alarak birinci parti olmayı hedefliyoruz.

Murat Kıranta - MHP İlçe Başkanı