HİZMET BİNALARI NİSAN’DA HİZMETE GİRİYOR

HİZMET BİNALARI NİSAN’DA HİZMETE GİRİYOR

2016 yılı başlarında projesi hazırlanan ve aynı yıl içinde inşası başlatılan yeni Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet binasında geriye sayım başladı.

Eski Hükümet Konağı binası ile PTT hizmet binasının yerine yapılan ve Selçuklu mimari tarzında şekillendirilen yeni hizmet binaları Nisan ayı içinde resmi birimlerini kavuşacak. 

 

Bünyesinde ilçe Kaymakamlığı, Maliye, Tapu, Nüfus, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürlüğü gibi birimleri barındıran 5 katlı modern binada son rötuşlara geçildi. 

 

Aynı proje içinde yer alan ve birbiriyle bağlantılı olarak dizayn edilen Serinhisar Belediye hizmet binası da hizmete hazır hala getirilmeye çalışılırken projelerle ilgili açıklamada bulunan Ak Parti Serinhisar İlçe Başkanı Ali Özcan ''Hali hazırdaki belediye binamız PAÜ bünyesinde hizmet verecek Yüksek Okul idari binasına dönüştürülecek.  Buradaki resmi kurumlar ve kiracı durumdaki diğer birimleri daha uygun yerlere taşımak suretiyle bina tamamen boşaltılacak ve eğitim kurumuna tahsis edilecek, Meslek Yüksekokulu idari kısmı ve geçici olarak dershane olarak kullanılacak alanı böylelikle hazır hale getirmiş olacağız'' dedi.  



  • Pazar 32.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 22 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 21.8 ° / 9 ° Güneşli