Hizmet Akışının Devamı İçin Tekrar Adayım

Hizmet Akışının  Devamı İçin Tekrar Adayım

Kaya Mahallesi Muhtarı Faruk Şeriat, “Hizmet Akışının Devamı İçin Tekrar Adayım” dedi.

“31 Martta yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde Kaya Mahallesi Muhtarı olarak tekrar aday oldum ve huzurlarınıza çıkmaya karar verdim” diyen Faruk Şeriat, “Halka Hizmet Hakk'a Hizmet” anlayışı çerçevesinde bu onurlu göreve bir kez daha talibim” dedi ve duygularını şöyle paylaştı;

 

“Geçen dönem mahalle halkımızın teveccühü ile Kaya Mahallesi Muhtarlığına getirildim. 5 yıl süre içinde gerek mahalle sakinleri gerekse ilçe yaşayanları için elimden geleni sergilemeye çalıştım.

 

Mart ayında yapılacak seçimler için yine huzurunuza çıkmaya karar verdim. Mahalle halkının bu yönde oldukça istekli olması ve destek vermesi bu kararı almamda önemli bir etken oldu. Bu onura layık gören halkımıza ve ilçe yaşayanlarına teşekkür ediyorum” dedi.
“Halkımızın daha iyi tanıması açısından sizlerle bu bilgileri paylaşmak istiyorum” diye sözlerine devam eden Faruk Şeriat 1958 doğumluyum.  İlçe merkezi Atatürk İlkokulu (Şair Eşref) mezunuyum. 2 yıl Kur'an Kursu öğrenimimin ardından Ortaokulu Serinhisar'da okudum. Denizli Endüstri Meslek Lisesi Tesviye bölümünü bitirdim. Bir süre seyyar tuhafiyecilik işiyle iştigal ettim ve 12 yıl boyunca Serinhisar Belediyesi Cenaze İmamlığı görevinde bulundum. Emekliyim. Muhtar olmamı sağlayan tüm halkımıza yürekten teşekkür ediyorum. Adaylığını açıklayan arkadaşlarımı da medeni cesaretlerinden dolayı kutluyorum” dedi.



  • Pazar 32.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 22 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 21.8 ° / 9 ° Güneşli