Tarih: 04.04.2018 11:21

HASRET SONA ERDİ

Facebook Twitter Linked-in

İlçe Kaymakamlığı başta olmak üzere tüm resmi kurumların taşınma süreci başlatıldı.

 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ve Nüfus Müdürlüğü hizmete hazır hale getirildi. Milli Eğitim ile Mal Müdürlüğü hafta içinde yeni yerlerine kavuşmuş olacak.

 

Bu arada geçen hafta sonu Yeni Belediye Hizmet Binası'na komple taşınan Serinhisar Belediyesi ve kurumları yerleşme işlemlerini tamamladı.

 

Birbirinden bağımsız olarak yapılan Selçuklu mimarisi tarzındaki yeni binada iki ana giriş bulunuyor. İlçe Kaymakamlığı başta olmak üzere tüm resmi kurumların yer aldığı Hükümet Konağı ile Serinhisar Belediyesi'nin bulunduğu ikiz binanın bazı bölümleri birbirine bağlantılı olarak dizayn edildi. Hükümet Konağı ve Serinhisar Belediyesini birbirine bağlayan koridorlar hem resmi kurum çalışanlarına hem de vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak.

 

Eski Hükümet Konağının yıkımı ile dağınık bir görüntü sergileyen tüm resmi kurumları ve Belediye Hizmet birimlerini böylelikle bir araya getiren proje resmi olarak hizmete başladı. İlçe yaşayanları tarafından oldukça beğeni toplayan yeni proje kamuoyunun olurunu aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —