HAFIZLARIMIZ DİPLOMALARINI ALDILAR

HAFIZLARIMIZ DİPLOMALARINI ALDILAR

Serinhisar Merkez Kur'an Kursu öğrencilerinden Cemal Kılıç, Resul Karakurt ve Mustafa Öğmen hafızlık diplomalarına kavuştular.

Diyanet İşleri Başkanlığınca Manisa'da düzenlenen sınavlara katılan 3 Hafız adayımız başarılı bir performansın ardından diploma almaya hak kazandılar. Serinhisar Kur'an Kursu Müdürü Mustafa Sipahi ve Öğretmen Hafız Mehmet Kolyiğit ile Manisa Eğitim Merkezi'ne giden Cemal Kılıç, Resul Karakurt ve Mustafa Öğmen komisyondan tam not alarak Başarılarını taçlandırdılar.

 

İki yıllık bir çalışmanın ardından böyle bir başarı yakalandığını belirten Okul Müdürü Mustafa Sipahi, “Aynı durumda 5-6 öğrencimiz daha var. Bu yıl bunlara en az 3-4 öğrencimizi daha ilave etmenin çabası içindeyiz. Önümüzdeki yıl inşallah kalabalık bir grupla sınavlara katılacağız. Hedefimizi bu şekilde belirledik. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi Serinhisar Erkek Kur'an Kursumuzu bölgemizin yıldızı yapmanın gayreti ve uğraşı içindeyiz. Bu güzel oluşuma destek veren başta Serinhisar halkımız olmak üzere öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine kurumumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.



  • Pazar 32.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 22 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 21.8 ° / 9 ° Güneşli