Tarih: 27.03.2018 18:49

Gülay Özcan MHP MYK’da

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara Arena Spor Salonu’nda yapılan MHP Büyük Kurultayı’nda Denizli’den iki isim MHP Merkez Yürütme Kurulu’nda yer aldı.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan’ın yanı sıra Serinhisarlı hemşerimiz Gülay Özcan da listede kendine yer buldu. Daha önce MHP’de İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Kadın Kolları Başkanlığı görevlerinde bulunan Özcan, 75 kişilik MYK listesine girdi.

 

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Gülay Özcan, “18.03.2018 tarihinde yapılan MHP 12. Olağan Büyük Kurultayı'nda, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin takdirleri ve kıymetli üst kurul delegelerimizin oyları ile MHP Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiş bulunmaktayım.

 

Şahsıma verilen bu kutlu vazife ile beni onurlandıran Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'ye sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah, bu kutlu vazifede, vatanımıza, milletimize, camiamıza hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Gazeteniz aracılığyla da hemşerilerimin mübarek üç aylarını ve Regaib Kandili’ni kutlarım” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —