Tarih: 07.12.2019 12:50

GÜÇ, “TOPLANTIMIZ AMACINA ULAŞTI”

Facebook Twitter Linked-in

MHP İlçe Başkanlığının düzenlediği 'Türk Kültür Tarihinde Kızılhisar ve Kazıkbeli Savaşının Önemi' adlı toplantı çok sayıda katılımcının iştirakiyle yapıldı. PAÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Turgut Tok'un konuşmacı olarak yer aldığı etkinlik gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

 

İlginç sunumuyla dikkatleri üzerine çeken PAÜ'nün tanınmış siması Prof. Dr. Turgut Tok, tarihin bir bilinmeyen yüzünü daha gözler önüne serdi. Geçmiş Dönem Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, SEBİGED Yönetim Kurulu Başkanı Emine Kobaş, PAÜ Öğretim Görevlisi, ilçemizin tanınmış simalarından ve Gazetemiz yazarı Yaşar Öztürk ile MHP ve Ülkücü kesimin tanınmış simalarının yer aldığı toplantı hem duygulandırdı hem de soru işaretlerini ortadan kaldırdı.

 

Güzel bir birliktelik eşliğinde verimli bir toplantı yapıldığını belirten MHP Serinhisar İlçe Başkanı Yılmaz Güç, “Umuyorum ki bu etkinliğimiz amacına ulaşmıştır. Herkes kendinden bir şeyler bulmuştur. Vesile olduğumuz için sevinçli ve gururluyuz. Bu güne kadar çok sayışa oluşuma imza attık. Önümüzdeki günlerde daha değişik ve bir o kadar da ilginç ve önemli konulara değinen faaliyetlerimiz olacak” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —