GES PROJESİ İHALE AŞAMASINA GELDİ

GES PROJESİ İHALE AŞAMASINA GELDİ

Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, gazetemize gündeme dair açıklamalarda bulundu

-Bayram Hazırlıklarını Tamamladık. 

-GES Hakkında Olumlu Gelişmeler Var. 

-Meslek Yüksekokulu ve Öğrenci Evinin Eksikleri Giderildi.

İlçemizin gündemiyle ilgili açıklamalarda bulunan Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, “Önümüzdeki günlerde güzel gelişmeler olacak. Serinhisar'ımızı yaşanabilir bir kent haline getirmenin mücadelesi içindeyiz” dedi ve gelişmeleri şöyle özetledi;
“Güneş Enerji Sistemleri(GES) projemizi ihale aşamasına getirdik. Alaylı Mevkiinde kurulmasını planladığımız bu proje ile yaklaşık 1 megawatt saat elektrik üretimi yapılacak. Kurumumuza ciddi bir ekonomik girdi sağlayacak bu yatırım kolu sayesinde üretilen elektriği ilçemizde kullanılmak kaydıyla başta AYDEM olmak üzere diğer dağıtım şirketlerine satabileceğiz. Projede son safhaya girildi. Bugün yarın ihaleye çıkaracağız” dedi.

 

“Hafta sonu idrak edeceğimiz Kurban Bayramı için görev dağılımı yaptık” diye sözlerine devam eden Hüseyin Gemi, “Vatandaşlarımızın huzur içinde bayram yapmaları için tüm tedbirlerimizi aldık. Personelimiz bayram boyunca görevlerinin başında olacaklar. Bilhassa temizlik ekibimiz tam gün görev yapacak” dedi.

 

Acil Durum ve Afet Yönetimi ve Sosyal Güvenlik bölümlerinin yer aldığı Serinhisar Meslek Yüksekokulu ve Öğrenci Evi'nin 2019-2020 Eğitim ve Öğretim dönemine hazır hale getirildiğini belirten Gemi, “Eksikliklerimizi bir bir tamamlamanın gayreti içindeyiz. Okullar açılmadan sorunlar çözülmüş olacak. Öğrenci Yerleştirme Sonuçları yeni açıklandı. Henüz resmi bir bilgi aktarılmadı. Ancak biz tedbirimizi aldık” sözlerini sarfetti.



  • Pazar 32.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 22 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 21.8 ° / 9 ° Güneşli