GENÇ TAKIMLARIMIZ ÜMİT VERİYOR

GENÇ TAKIMLARIMIZ ÜMİT VERİYOR

Serinhisarspor U-16 ve U-14 takımları Play Off'a katılmayı hak etti.

Serinhisarspor altyapı sorumlusu Ayhan Aşkın, U-14 ve U-16 takımlarının Türkiye şampiyonasına katılmanın son adımı olan Play Off grubuna katılmaya hak kazandığını söyledi.

 

Bu olayın Serinhisar ve bu yaş gruplarında bulunan gençlerimiz için çok önemli olduğunun altını çizen Aşkın, “Birşeyleri başarmış olabiliriz ama önemli olan bu başarıyı kalıcı kılmaktır. Alt yaş gruplarımızda aldığımız başarıların sürdürülebilir olması gayreti içinde olacağız. Gençlerimize eğitim verirken sportif eğitimin yanı sıra ahlaklı olmayı ve topluma iyi bir birey olmaları konularını da işliyoruz. Herkes iyi bir sporcu olabilir ama iyi bir insan olamaz” dedi. 

 

U-14 ve U-16 takımları hakkında da bilgi veren Aydın Aşkın, “U-16 takımımız gurubunda bulunan 10 takım arasından 2. oldu. Gençlerimiz 5 puan farkla ikinci sırda bitirdiler. U-16 takımımız guruplarında oynadığı 18 maçta 14 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı ve 78 gol atıp 33 gol yedi. Diğer guruplarla birlikte toplam 30 takım arasından ilk 6 takım arasına girmeyi başardık ve Türkiye Şampiyonasına gidebilmek için Play Off oynamaya hak kazandık. 

 

U-14 Takımımız ise gurubunda bulunan 11 takım arasından birinciliği kıl payı kaçırdı. Liderin 2 puan ardından ikinciliğe yerleştik. U-14 takımımız gurubunda 20 maç oynadı ve bu maçlarda 16 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldık. 75 gol attık, kalemizde ise 33 gol gördük. U-14 takımımız da bu başarısıyla Türkiye Şampiyonasına gidebilmek için Play Off oynamayı hak etti” dedi.
Öten yandan genç takımlarımızın maç programı belli oldu. 

 

Serinhisarspor U-14 takımı ilk Play Off maçını 15 Şubat Perşembe günü Genç Ümitlerspor ile yapacak.
U-16 takımı ise ilk Play Off maçını 20 Şubat Salı günü Denizli'de İncilipınargücü ile yapacak.