Denizli Emniyet Müdürlüğü, “Operasyonlar Devam Edecek”

Denizli Emniyet Müdürlüğü, “Operasyonlar Devam Edecek”

Denizli Emniyet Müdürlüğü il genelinde yapılan operasyonlarla ilgili bilgi paylaşımında bulundu.
21.10.2019 ve 27.10.2019 tarihleri arasında yapılan denetim, takip, araştırma ve operasyonlar neticesinde 13 kişi tutuklandı, 13 kişi ise Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Buna göre Barış Pınarı Harekâtı aleyhinde sosyal paylaşım siteleri üzerinden terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen 1 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

 

Ayrıca FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan 12, Ankesör ardışık aranma bulunduğu tespit edilen 1 kişi, Örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme suçundan 1 kişi, By-Lock kullanıcısı olan 5 şüpheli olmak üzere toplam 19 şüpheli hakkında işlem yapıldığını belirten Denizli Emniyet Müdürlüğü, adli makamlara sevkedilen şahıslardan 9 kişinin tutuklandığı bilgisini aktardı.

 

Öte yandan 'Akaryakıt Kaçakçılığı' yaptığı belirlenen ve yapılan aramalarda 2.000 litre karışımlı akaryakıt bulunduran 1 kişinin Adli makamlara sevk edilirken, 213 sayılı Vergi Ulusal Kanunu'na muhalefet suçundan 1 kişi ve 4773 sayılı Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkol Piyasasının düzenlemesine dair kanuna muhalefet suçundan yakalanan 3 kişinin adli makamlarca tutuklandığı belirtildi. İl genelinde yapılan denetim, takip, araştırma ve operasyonların ara vermeden devam edeceği vurgulandı. 



  • Pazar 32.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 22 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 21.8 ° / 9 ° Güneşli