Denizli'de 6'sı Müdür 10 Polis Meslekten Atıldı

Denizli

OHAL kapsamındaki Kanun Hükmünde Kararname ile 2360 polis meslekten ihraç edildi. Denizli'de ise görevli 6 müdürün yanı 1 amir 1 komiser ve 2 polis memuru meslekten ihraç edildi.

Darbe girişimi sonrasında başlatılan OHAL kapsamında Kanun Hükmünde Kararnameler Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan yeni kararname ile Emniyette, TSK'da ve kamuda çalışan toplamda 2 bin 724 personel mesleklerinden ihraç edildi, bunlardan 2 bin 360'ının polis olduğu belirtildi.

KAÇAMADAN YAKALANMIŞTI
Listede bir dönem Denizli Emniyet Mü-dürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube müdürlüğü yapan, darbe girişimi öncesi de Toplum Destekli Polis Müdürlü-ğü yapan Suphi Engin de var. Engin, dar-be girişiminin hemen ardından Denizli Emniyet Müdürü'nün haberi olmadan şe-hir dışına çıkmış ve İzmir'de havaalanında yurtdışına çıkmak isterken yakalanmıştı.
Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre, Denizli'de görev yapan polislerin isimleri şöyle:
Suphi Engin (3. Sınıf Emniyet Müdürü), Halim İltaş (3. Sınıf Emniyet Müdürü), Cemil Doğutaş (4. Sınıf Emniyet Müdürü), Gökhan Kahraman (4. Sınıf Emniyet Müdürü), Nadir Gergin (4. Sınıf Emniyet Müdürü), Murat Gök (4. Sınıf Emniyet Müdürü), Ömer Candan (Emniyet Amiri), Özkan Demirayak (Komiser), Soner Şahin (Polis Memuru), Yaşar Şancı (Polis Memuru)



  • Cumartesi 33.5 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Pazar 32.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 22 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı