CUMHUR İTTİFAKINI DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ

CUMHUR İTTİFAKINI DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ

MHP MYK Üyesi Avukat Gülay Özcan, “Cumhur İttifakına sonuna kadar bağlıyız. Daha da güçlendirmenin gayreti içindeyiz” dedi.

31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmaların devam ettiğini belirten MYK Denizli Üyesi hemşerimiz Avukat Gülay Özcan, gazetemize açıklamalarda bulundu.

 

Aday isimlerinin netleşmesinin ardından bazı olumsuz gelişmelerin yaşandığını söyleyen MHP MYK Üyesi Gülay Özcan, “Genel Başkanımız, Sayın Devlet Bahçeli'nin ve Genel Merkezimizin ilk günkü tavrı ve duruşu neyse bugün de aynıdır. 24 Haziran'da sergilenen birliktelik bugün de geçerlidir. Cumhur İttifakını zaafa düşürecek hiçbir oluşuma izin verilmeyecektir” dedi ve gelişmeleri şöyle paylaştı;

 

“Hafta içinde Genel Merkezimizde bir toplantı gerçekleştirdik ve son günlerin gündemi olan 'Yerel Seçimler' konuşuldu, görüşüldü. MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli imzasıyla il ve ilçe teşkilatlarına bir genelge gönderilmesi karara bağlandı. Buna müteakiben MHP İlçe Başkanları, Belediye Başkan Adayı olmuş arkadaşlarımızla bir toplantı yaptık ve Genel Merkezimizin görüşlerini ve uygulanacak esasları paylaştık. Bunun dışında gelişen olayların uzaktan yakından partimizle bir alakası yoktur, olamaz da. Dolayısıyla Cumhur İttifakına gölge düşürecek bir oluşumun için de yer almamız söz konusu değildir. Önümüzdeki hafta içinde Serinhisar'da bir toplantı yapacağız. Tüm merak edilen sorular burada cevabını bulmuş olacak” dedi.



  • Pazar 32.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 22 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 21.8 ° / 9 ° Güneşli