CUMHUR İTTİFAKI VATANDAŞLARLA BULUŞTU

CUMHUR İTTİFAKI VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Ak Parti Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan ve MHP İl Kadın Kolları Başkanı Sema Meral, Yatağan'a ziyarette bulundu.

MHP Denizli Kadın Kolları İl Başkanı Sema Meral ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Serinhisar İlçe Başkanı Murat Kıranta, İlçe yönetim kurulu, Yatağan Mahallemizin tanınmış simalarından iş adamı parti yönetim kurulu üyemiz Hidayet Akın ile Serinhisar ilçe merkezi ve mahallelerin umudu AK Partimizin güçlü kadrosu meclis üyelerimizin iştirakıyla yaptığımız Yatağan Mahallesi ziyaretimiz oldukça ilgi gördü diyen AK Parti Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, “Cumhur İttifakı, pazara kadar değil mezara kadar sürecek bir birlikteliktir” dedi ve görüşlerini şöyle paylaştı;

 

“MHP Denizli Kadın Kolları İl Başkanımız Sema Meral hanımefendi, MHP Serinhisar İlçe Başkanımız Murat Kıranta ve Cumhur İttifakı olarak AK Partimizin değerli kadrolarıyla güzel, anlamlı ve dikkat çekici bir organizasyon düzenledik. 

 

Yatağan Mahallemizin sağduyulu insanlarıyla bir arada olmaktan büyük onur duyduk. Cumhur İttifakının son derece sağlam temeller üzerine inşa edildiği bir kez daha teyit edilmiş oldu. Cumhur İttifakı, Ege ve Denizli Bölgesinin yanında ilçe merkezleri, mahalleler ve Türkiye'mizin bütünü ile tüm İslam âleminin yegâne umudu oldular.

 

31 Mart akşamı İnşallah umudumuz gerçeğe dönüşecek. Vatandaşlarımızın desteğiyle Zafer Bayrağını tekrar göndere çekeceğiz. Yatağan, Yüreğil, Ayaz ve Kocapınar Mahallelerimiz, Serinhisar ilçe merkezi ve Denizli Büyükşehir Belediyemiz ile bir bütün halinde 1 Nisan Pazartesi gününden itibaren hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz” dedi. 



  • Pazar 32.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 22 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 21.8 ° / 9 ° Güneşli