BAŞKAN ZOLAN SERİNHİSAR’I ZİYARET EDECEK

BAŞKAN ZOLAN SERİNHİSAR’I ZİYARET EDECEK

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Serinhisar İlçe Teşkilatı ile online toplantı gerçekleştirdi.

Korona virüs nedeniyle toplantılarını internet üzerinden gerçekleştiren Ak Parti Serinhisar İlçe Teşkilatı’nın Cahit Özkan’dan sonraki konuğu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan oldu.

 

Ana gündem maddesini Serinhisar’a yapılacak olan hizmetlerin oluşturduğu toplantıda söz alan Ak Parti İlçe Başkanı Cemal Kobaş, “Osman Zolan Başkanımız için Serinhisar’ın ayrı bir yeri olduğunu biliyoruz. Serinhisar’a yapılan hizmetlerin farkındayız ve bunun için müteşekkiriz. Bundan sonraki yapılacak hizmetler için Sayın Başkanımızla istişare etmek adına kendisini toplantımıza davet ettik. İlçemiz adına verimli bir toplantı olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

Öte yandan toplantıda yeni yapılacak olan hizmetlerin müjdesini veren Zolan, “Serinhisar ile ilgili önümüzdeki dönemde yarım kalan hizmetlerin yanında yeni yapılacak hizmetleri de açıklayacağız. Burada Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu’nun bizden talepleri çok önemli” dedi ve sözlerine şöyle devam etti. “Çalışmalarımıza gelince, bildiğiniz gibi altyapı çalışanları virüs sebebiyle ilçeden ayrıldılar ama şirket ile görüşmelerimiz devam ediyor ve çalışmaların yeniden başlaması için olumlu adımlarımız oldu. Doğalgaz çalışmalarında da bir an önce sorumluluk alanımız olan yolların tamamlanması için uğraş veriyoruz ki bir an önce bu bölgelerde asfaltlama çalışmalarına başlayacağız. Hatta asfaltlama ile ilgili finansmanımızı bile hazır hale getirdik. Serinhisar’ın muhtemel su sıkıntısı için de önümüzdeki haftalarda yeni sondaj çalışmalarına başlıyoruz. Bunların hepsini yerinde görmek ve denetlemek için yakın zamanda Serinhisar’ı ziyaret edeceğim” dedi.