Tarih: 02.01.2019 14:05

BAHAR KORUBEYİ, DÜNYA ŞAMPİYONASINA KATILACAK

Facebook Twitter Linked-in

Milli Takım sporcularıyla beraber Konya'da kamp çalışmalarına katılan başarılı sporcumuz Korubeyi, Mart ayında yapılacak turnuvada Türkiye için yarışacak.

 

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan baba Ahmet Necip Korubeyi, “Türkiye ve Avrupa Şampiyonalarında başarılı bir grafik çizen kızım Bahar Korubeyi'nin milli takıma çağrılması ilçem, ailem ve memleketimiz adına oldukça sevindirici bir gelişme olmuştur.
Aynı dalda çalışmalarına devam eden diğer kızım Ayşenur Korubeyi'nin yaşadığı talihsiz sakatlıklardan sonra Bahar'ın milli takıma davet edilmesi moralimizi oldukça yerine getirdi. Hem eğitimini hem de çok sevdiği halter sporunu birlikte yürütmeyi gayret eden kızıma arkadaşlarının ve öğretmenlerinin kamp boyunca yardım etmesi ve derslerini belli bir program eşliğinde devam etmesine vesile olmaları tereddütlerimizi ortadan kaldırdı” dedi ve şöyle devam etti;
“Çok büyük bir aksilik ve sakatlık olmadığı takdirde Bahar Korubeyi, Mart ayında Amerika'da yapılacak 46 kg. Dünya Yıldızlar Halter Şampiyonasında Türkiye için podyuma çıkacak. İnşallah burada başarılı bir yarışma sonunda Türk Bayrağını göndere çıkarır ve İstiklal Marşımızı söyletiriz. Dualarınızı eksik etmeyin” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —