AYDEM Bakım Ekibi Yeniden Serinhisar’da Bulunacak

AYDEM Bakım Ekibi Yeniden Serinhisar’da Bulunacak

Ak Parti Serinhisar İlçe Başkanı Halil Akoğlan, Acıpayam’a taşınan AYDEM bakım ekibinin Serinhisar’da yeniden görev alacağını açıkladı.

Serinhisar’da yaşanan elektrik arızalarına ekibin Acıpayam’da olması sebebiyle geç müdahale edilmesi ve esnafın bu yüzden mağdur olduğunu belirten Akoğlan, “Hem leblebici esnafımız hem de Yatağan’daki bıçakçı esnaflarımız bu durumdan muzdaripdiler. AYDEM Denizli Bölge Müdürümüz Bilal Türkmen Bey ile bu konuyu konuştuk ve kendisinden olumlu yanıt aldık. Sayın Bilal Türkmen Bey’e ve AYDEM yetkililerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.

Denizli’de yapılan ziyaretlerde Devlet Su İşleri Şube Müdürümüz Sayın Muhittin Püskül ile de bir takım temaslarımız oldu. Sağolsun Muhittin Bey de isteklerimizi olumlu karşıladı.

Serinhisar - Yassıhüyük ve Yüreğil - Yatağan arasında bulunan kanalların düzenlenmesi konusunda bizlere yardımcı olacaklar. Sayın Muittin Püskül’e de ilgilerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Öte yandan Ak Parti İlçe Danışma Kurulu toplantıların artık her ay düzenleneceğini de belirten Akoğlan, “Toplantılarımız başlayınca anayasa görüşmeleri de bitmiş olacak. Dolayısıyla milletvekillerimiz ile birlikte il yöneticilerimiz de bizlerle birlikte olacak. Tüm halkımızı toplantılarımıza bekliyoruz” dedi.



  • Pazar 32.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 22 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 21.8 ° / 9 ° Güneşli