Tarih: 15.05.2017 13:06

AVRUPA ŞAMPİYONU GENCİMİZLE GURUR DUYDUM

Facebook Twitter Linked-in

Avrupa ümit Genç ve U21 Karate Şampiyonasında birincilik kürsüsüne çıkan ve Türkiye'ye Altın Madalya kazandıran Serinhisar Anadolu Lisesi öğrencisi Mehmet Batuhan Özdemir'i misafir eden Belediye Başkanı Mehmet Kobaş şampiyonumuzla gurur duydum dedi.

Türkiye birincisi olarak Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da mindere çıkan ve tüm rakiplerini yere seren Mehmet Batuhan Özdemir başta Türkiye'miz olmak üzere Denizli ve İlçemiz Serinhisar'ın yüz akı olmayı ve adını tüm Dünya'ya duyurmayı başarmıştı.

2017 Kasım ayında yapılacak Ümit Gençler ve U21 Dünya Şampiyonasına hazırlanan Avrupa Karate Şampiyonumuz Mehmet Batuhan Özdemir Serinhisar Anadolu Lisesi Müdürü Faruk Adıyaman ile birlikte Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş'ı makamında ziyaret etti.

Sporun sadece futbol olarak görülmemesi gerektiğini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Kobaş Serinhisar Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencimiz Mehmet Batuhan Özdemir bunun en güzel bir örneğini sergilemiş Karate sporunda İlçemize Avrupa Şampiyonluğu Hediye etmiş ve gençlerimize örnek olmuş bir değerdir dedi.

Ben başta okul Müdürümüz Faruk Adıyaman olmak üzere, antrenörüne, hocalarına, desteğini esirgemeyen isimsiz kahramanlarımıza, Şampiyonumuza ve ailesine şükranlarımı sunuyorum dedi.

Daha sonra Mehmet Batuhan Özdemir'e Dünya Şampiyonasında başarılar dileyen Mehmet Kobaş çam sakızı çoban armağanı olarak kabul edilmesi dileğiyle şampiyon sporcuya 500 TL para ödülü takdim etti ve ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —