AVERİ BAŞKANLIĞI BIRAKIYOR

AVERİ BAŞKANLIĞI BIRAKIYOR

Serinhisarspor Kulüp Başkanı Şükrü Averi başkanlığı bırakacağını açıkladı.

İşlerinin bir hayli yoğun olması ve yönetim kademesinde yalnız kaldığını belirten Averi, “Denizli'nin en iyi iki hocasını Serinhisarspor’a getirdim. Transferde erken davranarak bir çok iyi oyuncunun yanısıra 2 tane de yabancı oyuncu transferi gerçekleştirdik.  Altyapımıza önem vererek her aşamada mücadele eden ve yukarılara oynayan takımlar kurduk. Özellikle 12, 13 yaş gurubuna önem verdik ve onlara futbolu sevdirdik. Neticesinde tüm kademelerde futbolcularıyla hocalarıyla liderliğe oynayacak kadroları oluşturduk” dedi.

 

Takımın bu aşamalara gelmesi sırasında yalnız kaldığını ve yorulduğunu aktaran Averi, “İşlerimin yoğun olması ve mücadelemi yalnız sürdürmem beni yordu. Bu aşamada Serinhisarspor başkanlık görevimi bırakma kararı aldım. Bu kararı almamda ana etkenler yalnız kalmam ve tek başıma altından kalkamayacağımı anlamam. Bu doğrultuda yönetim kurulu arkadaşlarımla da görüşüp başkanlığı bu görevi devam ettirecek bir arkadaşa devretmek istiyorum. Eğer yönetimden talip çıkmazsa en yakın zamanda olağanüstü kongreye gitmeyi düşünüyorum. Bunu da büyük olasılıkla Ekim ayının ikinci haftası olarak düşünüyoruz” dedi. 

 

Yaklaşık 1,5 yıldır takımın başında olduğunu ve bu süre zarfında çok mesafe alındığını ifade eden Şükrü Averi, “Tüm bu yaptıklarımızın yanında taraftarlarımızı da yeniden tribünlere çekmeyi başardık. Umarım benden sonra da bu böyle devam eder. Şimdiden Serinhisarspor’a başarılar dilerim. Ben yine elimden geleni yapmaya çalışacağım. Bu takım Serinhisar'ın takımı herkesin bir şeylerden fedakarlık edip elini taşın altına koyması lazım. Şu ana kadar az veya çok bize destek veren, yardım eden yanımızda olan tüm arkadaşlara ve taraftarlarımıza teşekkür ederim” dedi.

 

Serinhisar'ın Sesi Gazetesi Özel Haberidir. Kaynak göstermeden kullanılamaz