Tarih: 04.11.2019 12:24

Aile İçi Şiddet İddiasıyla Gündeme Gelen Ali Göksel Karaosmanoğlu, Çocuklarımı Göstermiyorlar

Facebook Twitter Linked-in

Üç çocuğuyla birlikte Denizli Adliyesine sığınan eşinin gerçekleri söylemediğini iddia eden Ali Göksel Karamanoğlu, “Ulusal ve yerel basında hakkımda çıkarılan yanlış ve iftira dolu haberler yüzünden asıl mağdur ben oldum” dedi ve olaylar demetini şöyle dile getirdi;
“Eşim Ümran Karaosmanoğlu ile birbirimizi severek ve isteyerek evlendik. Üç tane yavrumuz oldu. Ancak her ailede olduğu gibi bizim de zor günlerimiz, sıkıntılı anlarımız baş gösterdi. Ama bunları aşmasını bildik. Kayınvalidem bizim evliliğimizi baştan beri istemiyordu ve sorunların çoğu buradan kaynaklandı.

 

Eşim 6 yıldır şiddet gördüğünü söylüyor ama iki çocuğumuzda 6 yaşından küçüktür. Öyleyse bu ifadeler yanlış ve maksatlıdır. Bunun yanında 'Yargıya Güvenmiyorum' diye açıklaması Türk Adaletini itibarsızlaştırma gayretinden başka bir şey değildir. Ayrıca hiç kimse kimsenin hayatından endişe etmesin. Böyle bir düşüncem yoktur, olamaz da. Aylardır çocuklarımın yüzlerini göstermiyorlar. Ben o çocukların babasıyım. Dolayısıyla anne-baba olan sağduyulu tüm vatandaşlardan manevi destek bekliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —