29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

Cumhuriyetimizin 96. Yıldönümü törenlerle kutlandı.

28 Ekim 2019 Pazartesi günü başlayan etkinlikler 29 Ekim Salı günü akşam saatlerine kadar devam etti. Serinhisar Atatürk İlçe Stadyumunda sabah saatlerinde başlayan program, görsel güzellik gösterileriyle anlam kazandı. Günün anlam ve önemiyle ilgili bir konuşma yapan ilçe Kaymakamı Oğuz Şenlik, “96 yıllık bir geçmişe sahip Cumhuriyeti, Türkiye'mizi korumak, geliştirmek ve Dünya'da adından söz ettirmek için başta ilim ve bilim olmak üzere her konuda daha çok çalışmak, gayret göstermek zorundayız” dedi.
Şiir sunumu, 100 Metrelik Cumhuriyet Koşusu ve 400 Metre Bayrak Yarışının ilgiyle izlendiği törenlerde Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Ana Sınıfı Öğrencileri ile Serinhisar Anaokulu Sınıfının gösterileri stadı dolduran halkın büyük beğenisini topladı.

 

Mehmet Akif Ersoy Anaokulu öğrencilerinin Türk Bayrağı ve flamalarla yaptığı gösterinin ardından 'Cumhuriyetin Bekçileriyiz' yazılı pankartları ve Serinhisar Anaokulu Öğrencilerinin 'Mehteran' gösterisi alkış yağmuruyla karşılık bulduğu kutlamalarda Karate Grubu ve Halk Oyunları ekiplerinin birbirinden güzel sunumları 29 Ekim kutlamalarına ayrı bir güzellik kattı.



  • Pazar 32.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 22 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 21.8 ° / 9 ° Güneşli