100. yıl coşkusunu Büyükşehir Bandosu ile yaşadılar

100. yıl coşkusunu Büyükşehir  Bandosu ile yaşadılar

Denizli Büyükşehir Belediye Bandosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yıl sevincini caddelere taşıdı. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle balkon ve pencerelerinden şarkı ve marşlara eşlik eden vatandaşlar, 23 Nisan c

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Büyük Mil-let Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 100. yıldö-nümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı vatandaşların coşkulu bir şekilde kut-laması için özel bir program hazırladı. Bu kapsam-da Denizli Büyükşehir Belediye Bandosu, Türk bayrakları eşliğinde kentin dört bir yanında şarkı ve marşlar çaldı. Kovid-19 tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafeye de dikkat eden bando güzergah boyunca çaldığı sevilen şarkı ve marş-larla büyük beğeni topladı. Sokağa çıkma kısıtla-ması nedeniyle balkon ve pencerelere çıkan ço-cuklar başta olmak üzere çok sayıda vatandaş şar-kı ve marşlara hep birlikte eşlik etti. Denizli Bü-yükşehir Belediye Bandosu'nu alkışlayan vatan-daşlar bu yıl 23 Nisan coşkusunu evinde yaşadı.

 

Bandodan Harmandalı ve Cemilem
Denizli Büyükşehir Belediye Bandosu, Denizli İl Tarım Müdürlüğü-İstiklal Caddesi- 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı güzergahının bitiminde yöresel halk oyunu Harmandalı ve Cemilem'i çaldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Grubu üyeleri 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda ilk olarak Harmandalı ve daha sonra Cemilem oyunlarını oynayarak yürüyüşe renk kattı.

 

"Gelecek yıl çok daha coşkulu bir şekilde kutlayacağız"
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk milletinin ortak iradesinin eseri olan TBMM'nin açılışının 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir kez daha gururla kutladıklarını söyledi. Kovid-19 tedbirleri kapsamında evde kalmanın önemine dikkati çeken Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Hemşehrilerimiz bu yıl 23 Nisan coşkusunu Bü-yükşehir Bandomuz ile evinde yaşadı. İnşallah ge-lecek yıl bayramımızı çok daha coşkulu bir şekilde kutlayacağız. Bu vesilelerle 100 yıldır millet irade-sinin tecelli ettiği Gazi Meclisimizin kuruluş yıldö-nümü ile 23 Nisan Ulu-sal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor başta Gazi Mustafa Kemal A-tatürk, şehitlerimiz ve ilk Meclisimizi kuran me-buslarımız olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum."



  • Pazar 32.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 22 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 21.8 ° / 9 ° Güneşli