YATAĞAN FESTİVALE HAZIRLANIYOR

YATAĞAN FESTİVALE HAZIRLANIYOR

Geçtiğimiz haftalarda oluşumu tamamlanan Yatağan Gönül Birliği Paltformu’nun organize ettiği festival hazırlıkları devam ediyor

Bu yıl 24.’sü düzenlenecek olan ve Yatağan Gönül Birliği Platformu tarafından organize edilen BIÇAKÇILIK FESTİVALİ ve KEFE YAYLASI şenlikleri, 16-17-18 Ağustos tarihlerinde Kefe Yaylası’nda gerçekleştirilecek. 
3 gün sürecek olan festivalde yerel ve ulusal bazda bir çok sanatçı sahne alacak. 


Yerel sanatçılar Ozan Nihat, Serdarcan, Canan Bayram, Cankardeş ve Duygu Çivril’in yanı sıra Ankara’nın sevilen sanatçısı Hasan Yılmaz ve Anadolu Rock müziğin efsane ismi Murat Kekilli sevenleri ile buluşacak. 

Konu hakkında gazetemize Yatağan Gönül Birliği Platformu adına açıklamalarda bulunan Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Soyfidan, “Kurban Bayramı’nın hemen ardından düzenlenecek festival için yaklaşık 80 ila 100 bin kişinin katılımını bekliyoruz ve hazırlıklarımızı bu yönde sürdürüyoruz.


Yaz sıcağından bunalanları ve serin bir yayla havası almak isteyenleri festivalimize bekliyoruz. 
Festivalde bir çok etkinlikle de vatandaşlarımızı eğlendirecek aktiviteler de düzenlenecek.


Bunun yanında Kefe Yaylası’nda festival boyunca konaklama imkanları da mevcut. Her türlü imkanın bulunduğu Kefe Yaylası’nda konaklamak isteyen vatandaşlarımız Kefe Yaylası Tesisleri’ne müracaat ederek çadır talebinde bulunabilirler ve hafta sonu için aileleri ile birlikte güzel bir tatil geçirebilirler” dedi.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu