TÜRK TELEKOM ABONELERİ DERTLİ

TÜRK TELEKOM ABONELERİ DERTLİ

Kamuoyunda Avea ve Bimcell olarak bilinen ve Türk Telekom bünyesinde hizmet üreten GSM müşterileri dertlerine çare bulunmasını istediler.

İlçe genelinde yüzlerce abone bulunmasına rağmen iletişim konusunda yaşanan sıkıntıların artarak devam ettiği iddiasında bulunan aboneler gazetemiz aracılığıyla yetkililere seslendiler.
Görüşme konusunda çok sıkıntı çekildiğini belirten vatandaşlar, “Geçmiş dönemlerin ifadesiyle Avea ve Bimcell olarak bildiğimiz operatör firmaya üye olduk. Ancak ne kendi aramızda ne de farklı GSM dahil olan arkadaşlarımız veya yakınlarımızla rahatça görüşebiliyoruz.
Arandığımızda veya karşı görüşme yapmak istediğimizde aynı GSM'ye dahil telefonlar meşgul sesi veriyor yahut çoğu zaman olduğu gibi ulaşılamıyor ikazıyla karşılaşıyoruz.
Eski Hükümet Konağı ve PTT Hizmet binası yıkılma-dan önce böyle bir sorunumuz yoktu. Ne zaman bu binalar yıkıldı işte o günden bu yana bu aksaklıklar başladı. Eğer sorun buysa bunu çözmek Türk Telekom gibi köklü bir kuruluş için oldukça basit bir işlemdir diye düşünüyoruz” görüşünde birleştiler.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu