Toplulaştırma Çalışmaları Yerinde İnceleniyor

Toplulaştırma Çalışmaları Yerinde İnceleniyor

Sarayköy, Acıpayam ve Barza Ovaları’nda uygulamasına başlanılan arazi toplulaştırma ve tarla içi geliştirme hizmetleri projelerinin en iyi şekilde yürütülmesi için Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nce toplantı düzenlen

Toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Toplulaştırma Daire Başkanı Osman Özkan, İl Müdürü Vekili Nejdet Demir, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Belediye temsilcileri, Saraköy ve Baklan Sulama Birlik Başkanları ve muhtarlar  katıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nejdet Demir, Acıpayam, Barza ve Sarayköy Ovalarında gerçekleştirilecek toplulaştırma çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi. Daire Başkanı Osman Özkan Denizli’de yapılan arazi toplulaştırma çalışmalarına önem verdiklerini, Denizli çiftçisinin arazi toplulaştırma çalışmalarına duyarlı olduklarının farkında olduklarını  ve çalışmaları yakından takip için sık sık Denizli'ye geleceğini söyledi.

Daha sonra yatırımcı kurum ve kuruluşlar, bölgede hizmet veren belediyeler, sivil toplum örgütleri ve muhtarlar ile bilgi alış verişinde bulunuldu.

Toplantı sonrasında 20-21/08/2016 tarihlerinde Sarayköy, Tavas ve Baklan ilçelerinde arazi incelemelerinde bulunularak, çiftçilere bilgilendirme toplantıları yapıldı. 



  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu