SERİNHİSARSPOR SAHİPSİZ KALMASIN

SERİNHİSARSPOR SAHİPSİZ KALMASIN

Başkan İsmet Karabuğa Serinhisar yönetiminin istifa ettiğini açıkladı.

5 yıldan bu yana çeşitli görevlerde bulunduğunu ve son olarak başkanlık görevini üstlendiğini ifade eden Karabuğa, “Serinhisarspor'a yaklaşık 20 yıl futbolcu olarak 5 yıl da yönetici olarak hizmet verdim. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte gerek zamanımızdan gerek ailemizden gerekse cebimizden fedakarlık yaparak Serinhisarspor'u bir yerlere getirmeye çalıştık ama artık yorulduk. Bu son 5 yılda neredeyse hep aynı isimler yönetici olarak görev yaptı. Başkan değişti yine yönetim içinden bir arkadaşımız göreve geldi ve yeni yönetimde yine aynı arkadaşlarımız görev aldılar” dedi.

Bu süreçte Serinhisarspor'un belli yerlere geldiğini ve 3. Lige çıkma hedefine bile yaklaştığını söyleyen İsmet Karabuğa, “Tabi bu süreçte hem maddi hem de manevi olarak yorulduk. Kampanyalar yaptık, yardım geceleri düzenledik, destek için neredeyse tüm esnaflarımızı tek tek dolaştık. Takımın ayakta kalabilmesi için elimizden ne geliyorsa yaptık. Yönetim kurulu üyesi arkadaşların üzerinden kredi çektik. Belki iyi bir sponsor bulabilseydik bu sene de devam etme kararı alabilirdik ama olmadı” dedi.
Yeni gelecek yönetime her türlü desteği vermeye hazır olduklarını da belirten Karabuğa, “Gerek bilgi birikim gerek tecrübe, elimizden gelirse maddi yardıma da hazırız. Bu sene Bölgesel Amatör Lig'e katılım bedeli 28 bin TL. Bu paranın 17 Temmuz'a kadar yatırılması gerekiyor. Yatırılmazsa takım Süper Amatör Lige düşecek. Artık yeni yönetimin vereceği karar. Bizden buraya kadar” dedi.

İsmet Karabuğa'nın başkanlığını yaptığı yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyordu: Ayhan Özel, Osman Tabak, Ercan Çiğdem, Mehmet Ali Demirkundak, Ramazan Dağlı, Rıza Çaylı, Ali Aslan, Cihat Erdoğan.



Anahtar Kelimeler: SERİNHİSARSPOR SAHİPSİZ KALMASIN
  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu