SERİNHİSARSPOR U12 TAKIMI ‘ÇOCUK ADAMLAR’ BRONZ KLASMANI İKİNCİSİ OLDU.

SERİNHİSARSPOR U12 TAKIMI ‘ÇOCUK ADAMLAR’ BRONZ KLASMANI İKİNCİSİ OLDU.

Serinhisarspor U12 Takımı, Kuşadası’nda düzenlenen International Ephesia Cup Turnuvası’nda bronz klasman ikincisi oldular.

Alınan bilgilere göre 19 Ekim – 21 Ekim tarihlerinde Beşiktaş, Fenerbahçe, Altınordu, Altay, Bursa gibi takımların yanı sıra diğer takımların da davet edildiği Kuşadası’nda bir otelde düzenlenen turnuvaya Serinhisarspor’un da davet edilmesi üzerine turnuva için yola çıkan kırmızı beyazlı ekibin, rakipleri Fenerbahçe, Zonguldak Kömürspor, Üçyol Gençlikspor olarak belirlendi. Üçyol Gençlikspor ile 1-1 berabere kalıp diğer maçlardan mağlubiyet ile ayrılan ekibimiz, gruptan üçüncü olarak çıktı. Grup birincilerinin altın, ikincilerinin gümüş, üçüncülerin ise bronz klasmanda yarıştığı turnuvada Arifiye Atılganspor’u 3-0 yenen Serinhisarspor U12 Takımı, yarı finale çıkmaya hak kazandı. Yarı finalde Yavuz Sultan Selimspor’u penaltılarda 3-2 yenerek Buca Belediyespor ile final karşılaşmasına çıkan takımımız 2-1’lik skor ile alınan mağlubiyet sonrası turnuvaya veda etmiş oldu. 

 

“Daha çok çalışacağız, daha iyi yerlerde olacağız” şeklinde sözlerine başlayan Serinhisarspor Altyapı Takımları Teknik Direktörü Okan Çoğan, “İlk defa böyle bir organizasyona katılmanın heyecanıyla tutuk başladığımız turnuvayı güzel bir şekilde bitirmenin sevinciyle, geleceğe olan umudumu ve inancımı daha da kuvvetlendiren, canla başla mücadele eden bütün futbolcu kardeşlerimle gurur duyuyorum. 

 

Ayrıca şu konuya değinmek istiyorum. Katılmış olduğumuz turnuva ücretli bir turnuvadır. Turnuva giderlerini futbolcu kardeşlerimizin velilerinden karşılamak zorundayım. Katılmış olduğumuz ve ileriki zamanlarda katılacağımız bu tür turnuvalarda diğer büyük takımların izleme ekipleri futbolcularımı izleyip kendi bünyelerine alması gibi ciddi ve güzel bir olay var. Amacım yetenekli futbolcular yetiştirmektir. 

 

Bu tip turnuvalar çocuklarımızın gelişimi ve eğitimi açısından çok büyük fayda sağlamaktadır. Velilerimizin maddi ve manevi konulara biraz daha hassasiyetle yaklaşmalarını rica ediyorum. Ayrıca turnuvaya katılmamızda desteklerini esirgemeyen Serinhisar Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Gemi’ye tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek duygu ve düşüncelerini aktardı.
Bronz klasmanı 2.si olarak madalyalarla ve kupayla ödüllendirilen takım kadrosu ise şu şekilde;
Ali Basan, Erhan Atgüden, Bayram Yiğit, Kadir Güç, Yiğit Görünmez, Oğuz Öztürk, Fatih Emir Vural, Adil Gemi, Ali Karakaya, Yiğithan Bingöl, Himmet Kaan Elbeyi, Osman Sadi Yavaş, Kaan Ekincier, Kazım Kılcı, Yusuf Özcan.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu