SERİNHİSARSPOR, TATİLE TAKDİR ALARAK GİRDİ

SERİNHİSARSPOR, TATİLE TAKDİR ALARAK GİRDİ

Aldığı galibiyetlerle ligde başarılı bir ivme yakalayan Serinhisarspor, Tavasbirlikspor'u 8-0 yenerek ara tatile üç puan ile girdi ve 52 gol ile ilk devrenin en çok gol atan takımı ünvanını aldı.

Geçtiğimiz hafta Pazar günü deplasmanda oynanan Tavasbirlikspor – Serinhisarspor karşılaşmasının kazananı Serinhisarspor oldu. Tavasbirlikspor, karşılaşmaya İbrahim'in kırmızı kart görmesiyle bir kişi eksik devam ederken kırmızı beyazlı ekipten Ahmet Demirci'nin atmış olduğu 4 gol alınmış olan galibiyette önemli rol oynadı. Takımın diğer gollerini ise Uğur, Yasin Ayaklı(2) ve Fatih Yiğen kaydetti. Oynanan son maçından ardından ise ilk yarının özeti ise şöyle şekillendi;

 

39 gol ve 24 averajı bulunan Bağbaşı Zeytinköyspor, 34 puan ile ligin ilk sırasında yer alırken ligin en çok galibiyet alan takımı oldu. Serinhisarspor, 52 gol ve 39 averaj ile ligin en çok gol atan ve en yüksek averajına sahip olan tek takımı olarak 32 puanla ligin ikinci sırasında yer alıyor. Serinhisarspor'u ise 31 puan ile Buldan Belediyespor takip ederken puan durumunun ilk beş sırasındaki takımların arasında az puan farklarının olması ligin ikinci yarısında sezonun mücadeleyle geçeceğine işaret ediyor. Ligin tek namağlup takımı olan Yeşilköyspor ise 4. sırada yerini aldı. 84 gol ile ligin en çok gol yiyen takımları olarak kayıtlara geçen Tavas Birlikspor ve Karakovaspor, puan durumun diplerinde kaldı. 

 

Ligin ikinci yarısı için yapılacak olan transferlerin ilk ayağında 2016 yılında Serinhisarspor'da top koşturan golcü Ufuk Özseçen ile görüşmelerin başladığını belirten Serinhisarspor Onursal Başkanı Şükrü Averi, “İyi oynadığımız maçlar kadar kötü oynadığımız maçlarda oldu. Ama inanıyorum ki ligin ikinci yarısında futbolcularımız sergileyecekleri şahane futbolla tekrardan bizleri Bölgesel Amatör Lig'e çıkarmayı başaracaklardır. Kadroya gerekli takviyelerin sağlanması için teknik heyetimizle toplantılar yapıp çalışmalara başlayacağız” şeklinde duygu ve düşüncelerini paylaştı. 

 

İlk devrenin bitmesinin ardından tatile giren Denizli Ali İpek Süper Amatör Ligin ikinci yarısı 18-19 Ocak 2020 tarihinde start alacak.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu