SERİNHİSARPOR YÖNETİMİNDE İSTİFA BAYRAKLARI ÇEKİLDİ

SERİNHİSARPOR YÖNETİMİNDE İSTİFA BAYRAKLARI ÇEKİLDİ

Süper Amatör Lige düşen Serinhisarspor Kulübü Yönetiminde istifa kararı alındı.

2019-2020 Süper Amatör Lig sezonunda mücadele edeceği beklenirken aniden alınan kararla istifa ettiklerini belirten Serinhisarspor Kulübü Başkanı Avukat Rıza Çaylı, “Maddi imkânların yetersizliğinden dolayı başta şahsım olmak üzere Eski Kulüp Başkanımız Şükrü Averi, Sportif Direktörümüz Ayhan Özel ve diğer yönetim kurulu arkadaşlarımız ile beraber böyle bir karar almak mecburiyetinde kaldık.

 

Sezon başından bu yana kendi imkânlarımızla yürütmeye çalıştığımız Serinhisarspor Kulübünde artık kendimizi frenlemenin zamanı geldi. Geçen seneden kalan ve ödenmeyen borçları şahsi evraklarımızla ödemeye çalışacağız.

 

Bu sezon için Serinhisar Belediyesinden bir yardım sözü almıştık fakat belediyemizin de durumları malum. Yeterli bütçe olmadığı için oradan da maddi bir destek beklemek uygun değil” diyerek duygularını aktardı.“Kulübün başına gelecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum” diyerek sözlerine devam eden Serinhisarspor Kulübü Başkanı Avukat Rıza Çaylı, “Yönetim Kurulu olarak Süper Amatör Lig’e müracaatımızı yaptık. 19 Ağustos’ta ise fikstür çekimi yapılacak. Bir kongre kararı alacağız fakat bu kongreye katılım sağlamayacağız.

 

İnşallah kulübün başına geçmek üzere yeni yönetim oluşur. Yer alacak yeni yönetime ise başarılar diliyorum. Şu ana kadar Serinhisarspor Kulübüne maddi ve manevi yardımları bulunan resmi kurum ve kuruluşlara, daire amirlerine, sivil toplum kuruluşlarına, Serinhisar esnafına ve halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu