Serinhisar Belediyesi'nden Öğrencilere Eğitim Desteği

Serinhisar Belediyesi

Serinhisar Belediyesi, SERBELDERS Dijital Eğitim Destek Programı ile öğrencilere destek olacak.

Serinhisar Belediyesi salgın döneminde öğrencilere destek olmak için güzel bir adım attı.

 

SELBELDERS adı verilen eğitim destek programı ile öğrencilerin ders açıklarını kapatma konusunda yardımcı olmak istediklerini ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, yaptığı açıklamada, “Eğitim ve öğretim süresince derslerinizden geri kalmamanız adına SELBELDERS adını verdiğimiz bu dijital eğitim programını sizler için hazırladık” dedi.
Yaklaşık 2000 öğrencinin yararlanabileceği program için hazırlanan kart ve şifrelerin belediyeden temin edilebileceği ifade edilirken, Gemi yaptığı açıklamada devamla şunları ifade etti:

"Değerli velilerimiz, kıymetli öğrencilerimiz; öncelikle pandemi süresince maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak evinizde sağlıklı bir şekilde kalmanızı temenni ederim.

Pandemi süresince kıymetli öğrencilerimizin okullarından uzak kalmasından dolayı online uzaktan eğitim programıyla destek olmak için biz de Serinhisar Belediyesi olarak sizlerin yanındayız.
Eğitim ve öğretim süresince derslerinizden geri kalmamanız adına SELBELDERS adını verdiğimiz bu dijital eğitim programını sizler için hazırladık. Dijital eğitim programımıza her an, her saniye ve günün her saatinde istediğiniz yerden erişebilmeniz ve eksik kaldığınız derslerde sizlere yardımcı olmak için bir eğitim destek programı sunuyoruz. Sizlere kısaca SELBELDERS Dijital Eğitim Destek Programı'nı tanıtmak istiyorum.
Anaokulundan lise son sınıfa kadar destekleyen dijital eğitim programıdır. İçerisinde binlerce konu anlatımı, video anlatımı, ve deneme testleri bulunan bu dijital eğitim destek programımız, sürek olarak güncellenerek ve yeni konular eklenerek, sizlere destek olacaktır. 

 

SELBELDERS Dijital Eğitim Destek Programı ile dilediğiniz zaman test çözebilir, çözdüğünüz testlerdeki soruların cevaplarını video anlatım sistemiyle pekiştirebilirsiniz. Dijital Eğitim Destek Programımız videolardaki eğlenceli konu anlatımları ile hiç sıkılmadan konuları dinleyerek sizler için eğitimde eşitlik sağlayacak bir eğitim destek programıdır. 
Değerli velilerimiz, kıymetli öğrencilerimiz; SELBELDERS Dijital Eğitim Destek Programımız birebir Milli Eğitimin yerine geçmemekle birlikte bu dijital eğitim programımız pandemi süresince sizlere yardımcı olacak bir destek eğitim programıdır. 
İnanıyoruz ki, öğrencilerimizin eğitim açıklarını ciddi bir şekilde kapatacak, bir eğitim destek programı oluşturduk. 
SELBELDERS Dijital Eğitim Destek Programı'na giriş yapmak için sizlere dijital kart ve şifre vereceğiz. Dijital kartlarınızı almak için kıymetli öğrencilerimizi belediyeye bekliyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Derslerinizi ihmal etmeyin. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum, bu programın başarılar getirmesini temenni ediyorum” dedi.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu