ŞAMPİYON İLÇE JANDARMA

ŞAMPİYON İLÇE JANDARMA

Serinhisar Kaymakamlığı Voleybol Turnuvası’nda şampiyon belli oldu.

Finalde Genç Kuruyemiş ile karşılaşan İlçe Jandarma Komutanlığı, müsabakayı 3-1 kazandı.

İlçe Kaymakamı Osman Altın, Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, İl Gençlik ve Spor Müdürü Ömer İlman Pamukkale Belediyesi Başkanvekili Ayhan Soyfidan, Serinhisar ilçe protokolü ve yaklaşık 1000 vatandaşın büyük bir heyecanla takip ettiği karşılaşmada heyecan doruktaydı.

Saat 20.30’da başlayan karşılaşmada ilk seti İlçe Jandarma, ikinci seti de Genç Kuruyemiş aldı. Üçüncü sette büyük bir üstünlük kuran İlçe Jandarma skoru 2-1’e getirirken, dördüncü set büyük bir mücadeleye sahne oldu. Bir İlçe Jandarma, bir Genç Kuruyemiş’in öne geçtiği dördüncü seti 25-23 alan İlçe Jandarma müsabakayı 3-1 kazanarak şampiyonluğu elde etti ve büyük bir sevinç yaşadı.

Öten yandan saat 19.00’da başlayan 3.’lük müsabakasını ise Erkaya Petrol’ü 3-2 yenen Leblebiciler Sitesi kazandı.

Takımında en çok bayan sporcu bulunduran Turkuaz takımına Fair Play ödülünü İlçe Emniyet Amiri Sadık Özkan, turnuva 4.’sü Erkaya Petrol’e kupasını Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Soyfidan, turnuva 3.’sü Leblebiciler Sitesi’ne kupa ve madalyalarını İl Gençlik ve Spor Müdürü Ömer İlman, turnuva 2.’si Genç Kuruyemiş’e kupa ve madalyalarını Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, ve şampiyon İlçe Jandarma’ya şampiyonluk kupası ve madalyalarını da İlçe Kaymakamı Osman Altın verdi.



Anahtar Kelimeler: ŞAMPİYON JANDARMA
  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu